Prima pagină » Cancan » Gigi Becali are o avere impresionantă. „Poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața.”

Gigi Becali are o avere impresionantă. „Poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața.”

30 nov. 2021, 11:14,
BZI.ro, în Cancan

Finanțatorul FCSB Gigi Becali are o avere impresionantă. Latifundiarul se află în topul celor mai bogați români, iar afacerile pe care le deține îi aduc sume uriașe în conturi. Controversatul om de afaceri a provocat de-a lungul timpului controverse în spațiul public, iar scandalurile în care a fost implicat nu au fost puține.

Gigi Becali este o prezență activă în lumea fotbalului, dar și în cea mondenă, fiind cunoscut pentru extravaganțele făcute și viața de lux pe care o trăiește.

Gigi Becali a adunat o avere colosală

Latifundiarul din Pipera este unul dintre cei mai bogați români, iar afacerile acestuia în domenii diferite sunt de-a dreptul uluitoare. Sursele de venit ale finanțatorului FCSB sunt numeroase, reușind să adune sume impresionante în conturi.

Acesta are o avere estimată la 400 de milioane de euro, fiind pe lista milionarilor lumii alături de Ion Țiriac. Controversatul Gigi Becali deține mii de hectare de pădure, mai multe locuințe de lux, palatul din Pipera în care locuiește, mașini scumpe, dar și afaceri mai puțin cunoscute precum cea din Ucraina. 

Finanțatorul FCSB primește 10 milioane de euro pentru a păzi o fabrică din Ucraina, chiar dacă aceasta nu mai funcționează.  Mai mult, Becali obține sume impresionante din fotbal și imobiliare.

Despre averea impresionantă a latifundiarului a vorbit Dumitru Dragomir, care a surprins prin declarațiile sale. Acesta a mărturisit că Gigi Becali este mai bogat decât și-ar imagina orice român.

„Gigi Becali are pământuri de cel puțin un miliard și jumătate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nici nu știu dacă am dreptul să spun. Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața.

Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta n-o știe nimeni! Nici eu nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama.

Pământul lui Gigi costă acum 300 de euro metrul, sub 250 de euro nu se vinde. În doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro. Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește 5.000 de ani, nu rămâne fără bani.”, a mărturisit Dumitru Dragomir.

Cum a ajuns finanțatorul FCSB să fie unul dintre cei mai bogați români

Gigi Becali este cunoscut în spațiul public pentru viața de lux pe care o trăiește. Latifundiarul nu a ezitat să recunoască faptul că este deținătorul unei averi spectaculoase. Mai mult, omul de afaceri a mărturisit că a avut o copilărie grea, dar tatăl său a muncit enorm și a reușit să adune sume impresionante din oierit după ce a colaborat cu persoane influente în perioada comunistă.

„Veneau la tata tot felul de mari figuri din ierarhia comunistă ca să cumpere produse de calitate, brânză, lapte, iar el le dădea cadouri. Așa i-au permis să își extindă afacerile, să devină furnizor pentru hoteluri și restaurante, pentru case de protocol. Așa a ajuns chiar să trimită berbecuți în diferite țări arabe, cu permisiunea autorităților. Pentru asta plătea șpăgi substanțiale, dar a știut să facă în așa fel încât a trimis valută, dolari, în America, la rudele sale.” , a povestit Gigi Becali.

Cu banii moșteniți de la tatăl său, latifundiarul din Pipera și-a dezvoltat mai multe afaceri în domeniul imobiliar. Treptat, averea acestuia a crescut, în prezent fiind pe lista bogaților lumii.

Impresara de fotbaliști Anamaria Prodan a precizat faptul că Gigi Becali este un afacerist de succes și că este omul care nu mai are nevoie de bani pentru că își permite orice.

„Este omul care nu are nevoie de bani, iar eu dacă am spus-o că încă vreo 20 de ani de acum încolo Gigi Becali își permite să țină echipa la nivelul salariilor ăstora de 20, 25, 15 mii de euro lunar, nu glumesc. Poate fără să vândă vreun jucător să țină toate aceste salarii.”, a precizat Anamaria Prodan.

Recent, Gigi Becali a fost implicat într-un incident neplăcut după ce mai mulți suporteri FCSB au vandalizat gardurile palatului acestuia. Omul de afaceri a fost extrem de revoltat și a precizat că va lua măsuri severe împotriva celor care au făcut acest lucru.

Mai mult, latifundiarul a fost implicat într-un accident rutier și, din fericire, nu a pățit nimic în urma acestui incident. 

Gigi Becali a adunat o avere impresionantă, fiind unul dintre cei mai bogați români. Finanțatorul FCSB  s-a remarcat nu doar în fotbal, ci și în politică și afaceri, reușind să strângă sume colosale ce l-au propulsat printre milionarii lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *