Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gigi Becali, amendat dupa ce a discriminat-o pe Anamaria Prodan: „Deocamdată vedeți doar atât…”

Gigi Becali, amendat dupa ce a discriminat-o pe Anamaria Prodan: „Deocamdată vedeți doar atât…”

28 oct. 2021, 14:32,
în Cancan ultimă oră

Sexy impresara Anamaria Prodan s-a simtit extrem de jignita in momentul cand Gigi Becali a spus ca el nu face afaceri cu femeile.

De cativa ani, cei doi sunt intr-un razboi, iar acum impresara a felicitat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării  pentru decizia amendarii omului de afaceri.

Anamaria Prodan, triumf impotriva lui Gigi Becali

„Eu nu am vorbit în viața mea cu femei, eu nu discut cu femeile. Eu afaceri nu fac dacă ești femeie”, a spus Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Anamaria Prodan a rabufnit pe pagina ei de Instagram si a publicat decizia Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării  transmitandu-i in acelasi timp si un mesaj dur.

„Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în acestă societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri.

Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tîmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită”,  a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

La ce a fost nevoită Anamaria Prodan să renunțe în urmă cu un an

Anamaria Prodan a fost nevoită, în urmă cu un an, să renunțe la un pistol pe care îl deținea. Impresarei i-a fost confiscată arma de către autorități, după ce nu a mai mers să își reînnoiască documentele.

Anul trecut, aceasta a fost citată la Judecătoria Buftea, în dosarul de confiscare specială, procurorii cerând să îi fie confiscat un pistol – model Record de calibru 10x22T. Este o armă neletală, cu bile, însă cine o deține trebuie să aibă permis de port-armă.

Pentru că impresara nu a ajuns să reînnoiască documentele pentru permisul de port-armă, acesteia i-a fost confiscat pistolul, așa cum prevede legea, arată Wowbiz.

Pe de altă parte, ”povestea” armei nu toată lumea o cunoaște. Anamaria Prodan a avut parte de o perioadă delicată din viața ei, în perioada 2012, când era președinte la Universitatea Cluj. La vremea aceea, echipa de fotbal se confrunta cu probleme mari, iar la câteva luni de zile de la numirea ei pe poziția respectivă, a fost contestată de fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *