Prima pagină » National » Gigi Becali: „Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare. Lăsați-ne în pace”
Gigi Becali:

Gigi Becali: „Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare. Lăsați-ne în pace”

26 iul. 2020, 21:08,
Antonia Ceausu în National

Gigi Becali ne-a obișnuit de-a lungul timpului cu reacțiile sale imprevizibile. Acesta a răbufnit la adresa situației pandemiei de coronavirus. Patronul FCSB consideră că românii nu ar muri din cauza SARS-CoV-2 deoarece au în ADN Sfânta Liturghie care ne ”protejează” de noul coronavirus.

”Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Dumnezeu cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în putearea lui Dumnezeu și Iisus…oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.”, a zis Gigi Becali.

Gigi Becali: ”Dacă s-ar face teste în Italia, ar găsi 7.000 pe zi”

”Spun din fericire că noi suntem pe acea -listă neagră-. Noi avem 2.000 de morți în șapte luni, ei în două zile, nu le e puțin rușine așa. Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru că noi suntem țară ortodoxă. Ne îmbolnăvim, ne îmbolnăvim. Cine se îmbolnăvește se duce la doctor. Ăia care au creat virusul vor să facă panică, să distrugă popoare. Lăsați-ne în pace. Ei nu mai fac teste, păi dacă s-ar face teste în Italia ar vedea că are 7.000. Noi avem în ADN nostru avem Sfânta Liturghie în sânge. Ne protejează Dumnezeu și nu murim de covid”, a adăugat patronul FCSB.

Gigi Becali a făcut declarații incredibile despre pandemia de coronavirus: „Care moare, moare, mergem și-l îngropăm”

Patronul FCSB, Gigi Becali s-a testat în ultimele luni de mai multe ori pentru coronavirus. Acesta a afirmat că nu poartă niciodată mască de protecție.

”Eu mă împărtășesc și nu mă îmbolnavesc de niciun COVID. Domnul să ne ajute!”, a afirmat Gigi Becali.

”Dacă eu merg la Sfânta Liturghie și la Sfântul Maslu nu are cum să fie niciun fel de microb de COVID. Nu are cum să îmi fie teamă. Nu se apropie. Uleiul care este mirul ungerii de la Sfântul Maslu… Pe tema asta nu vorbim că și-asa nu crede lumea. Vorbim despre ce se întâmplă. Eu nu port mască. Nu port mască nu pentru că nu vreau. Eu am făcut testul, pentru că am clinică, și sunt sănatos”, a spus latifundiarul din Pipera.

Deși consideră că Dumnezeu îl protejează de COVID-19, Gigi Becali s-a testat de mai multe ori

Latifundiarul din Pipera a afirmat că s-a testat de mai multe ori pentru noul coronavirus. Acesta consideră că este o măsură firească în condițiile în care intră în contact cu nepotul său. De asemenea acesta a menționat că nu poartă mască pentru că nu vrea să facă propagandă.

”L-am făcut de multe ori pentru că am nepot mic. De-aia. Și-atunci e obligația mea să nu îl îmbolnăvesc pe altul. Dacă altul mă îmbolnăvește e problema mea. Și-atunci eu nu port. Nu port, de ce? Nu port pentru că eu nu vreau să fac propagandă, eu spun adevărul”, a mai spus Gigi Becali.

Patronul FCSB a vorbit despre opinia medicilor cu care a discutat. Aceștia i-ar fi spus că purtarea măștii scade imunitatea.

”Mie îmi spun doctorii mei care sunt cei mai buni (…). Spun așa: „domnul Becali, pui mască, micșorezi oxigenul, micșorezi imunitatea”. Eu nu vreau să micșorez nici oxigenul, nici imunitatea”, a adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *