Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gigi Becali a răbufnit! Vrea să desființeze festivalul Untold. Care este motivul

Gigi Becali a răbufnit! Vrea să desființeze festivalul Untold. Care este motivul

24 iul. 2024, 18:40,
în Cancan ultimă oră

Finanțatorul FCSB a pus ținta și pe evenimentele culturale din România. Gigi Becali a lansat acuze grave la adresa festivalului Untold și vrea să facă un proiect de lege prin care să interzică concertele pe stadioane.

Latifundiarul din Pipera a lansat acuzații grave la adresa festivalului Untold și susține că aici se consumă droguri de mare risc.

Afirmațiile sale au fost făcute chiar după meciul cu Maccabi, din preliminariile Ligii Campionilor, care s-a terminar cu un egal, scor 1-1. Gigi Becali a fost foarte nemulțumit de faptul că nu au putut fi prezenți mai mult de 27.000 de fani, întrucât Național Arena este indisponibilă în această periodă, pentru diverse concerte și evenimente.

Finanțatorul FCSB a pus ochii pe Untold

Indignat de fatpul că trebuie să dispute meciurile din această perioadă pe o arenă mai mică, din cauză că pe stadioanele mari din țară sunt programate concerte sau festivaluri, finanțatorul FCSB a făcut câteva declarații halucinante. Acesta a vorbit în principal despre festivalul Untold, chiar dacă acesta este organizat la Cluj, nu în Capitală.

„Am să mă ocup eu să nu mai fie Untold! Pe stadion trebuie fotbal, nu sataniști și nebuni cu muzica. Jucăm fotbal sau cocaină și hașis, marijuana și heroină? Ăștia nu mai pot fi opriți, nu vedeți că intră cu drogul în nas direct pe scenă? Ei spun că așa îi învață Europa, că acolo sunt lăsați, că e normal. Eu nu acuz Europa, doar sataniștii nebuni și drogați. Dar așa e, voi sunteți contra normalității.

Eu nu spun să nu fim cu Europa, dar să nu ascultăm toate legile lor. Eu vreau să joc fotbal pe stadioane”, au fost declarațiile lui Gigi Becali, pentru Digisport, potrivit romaniatv.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *