Prima pagină » Actualitate » Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier, în București. Cum se simte finanțatorul FCSB

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier, în București. Cum se simte finanțatorul FCSB

29 nov. 2021, 09:39,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Accident rutier în București. Luni dimineața, 29 noiembrie 2021, latifundiarul Gigi Becali a fost implicat într-un eveniment auto în Capitală. În urma evenimentului omul de afaceri a avut o primă reacție.

„A fost un banal accident. A intrat unul în Luțu. A venit Miliția, a constatat. E Luțu acum la miliție. Nu știu dacă era beat șoferul celalalt”, a spus Gigi Becali pentru Ziare.com.

Finanțatorul FCSB se afla pe scaunul din dreapta al unui bolid de lux și, din fericire, nu a pățit nimic în urma incidentului. Conform sursei citate, incidentul s-a produs din cauza unui alt participat la trafic. Accidentul rutier s-a produs pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers și neacordarea de prioritate.

De precizat faptul că traficul rutier din zona Bulevardului Aviatorilor a fost restricționat. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a dovedit că șoferul vinovat ar fi consumat băuturi alcoolice.

„În jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Aviatorilor/Aleea Alexandru, în care au fost implicate 2 autovehicule.În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0, respectiv 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt șofer implicat. Aceștia au fost îndrumați legal”, transmite Poliția Capitalei.

Gardurile casei lui Gigi Becali, vandalizate

Reamintim faptul că Gigi Becali a mai fost în atenția presei după ce a făcut o plângere penală. Gardurile vilei sale au fost murdărite cu vopsea.

„Pleacă! Mori, Gigi!” și „Satana, pleacă!”, sunt mesajele scrise de fanii FCSB pe gardul din Aleea Alexandru, Bucureşti.

Bărbatul care se ocupa de paza vilei omului de afaceri Gigi Becali a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat faptul că zidurile gardului casei au fost vandalizate. Autoritățile au demarat o anchetă pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

„La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 10. 00, Secția 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112, de către un agent de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din Sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază. La fața locului au sosit polițiștii Secției 1 Poliție care au constatat că aspectele sesizate se confirmă fiind declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare”, au transmis polițiștii printr-un comunicat.

Gigi Becali, operat la un umăr

În luna august a acestui an, Gigi Becali a ajuns de urgență la spital, după ce s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate. Cadrele medicale i-au precizat faptul că nu mai este timp de pierdut pentru a nu surveni complicații.

Așadar, latifundiarul din Pipera a suferit o intervenție chirurgicală la un umăr, la o clinică privată din București. Finanțatorul FCSB avea un tendon rupt de o perioadă și începuse să se confrunte cu dureri insuportabile. Operația a fost una dificilă. De asemenea, acesta a avut mâna imobilizată într-o proteză.

“M-am operat la umăr, o operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, a spus Becali potrivit paginii de Facebook a jurnalistei Mihaela Bîrzilă.

Medicii i-au recomandat la acel moment că trebuie să se recupereze o perioadă și să aibă grijă cu tot ceea ce face, pentru că operația a fost una riscantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *