Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune!

Gigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune!

15 iul. 2024, 23:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Gigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi. Patronul de la FCSB a dansat pe ritmuri machedonești și a oferit imagini virale, de la petrecerea care s-a desfășurat la Domeniul Știrbey.

Ianis și Elena Hagi s-au cununat religios la biserica Sf. Visarion, din București. Petrecerea s-a desfășurat ulterior într-un cadru superb, la Domeniul Știrbey.

Gigi Becali a întreținut atmosfera și a dansat ca în vremurile bune. Patronul de la FCSB a fost surprins în centrul ringului de dans, în timp ce se distra pe muzică machedonească.

Gigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi

Gigi Becali a fost întrebat, de altfel, la sosirea la petrecere, dacă va dansa. Acesta a oferit un răspuns savuros și a recunoscut că încearcă se se abțină, însă imaginile arată faptul că nu a reușit în cele din urmă.

„(n.r.: Ce mesaj aveţi, domnule Becali, în această seară pentru Ianis, pentru Elena?) Copii mulţi, biserică, duminica şi împărtăşiţi copiii. Esenţial, cel mai important lucru.

(n.r: I-aţi simţit emoţionaţi astăzi? Probabil aţi văzut foarte multe imagini) Ce emoţii să aibă Ianis? Un fotbalist de performanţă mai are emoţii? Nu mai există emoţii acum, cum era pe vremuri.

(n.r.: Veţi dansa în seara aceasta?) Eu vreau să mă abţin (n.r.: râde) Nevastă-mea mi-a zis: ‘Vezi că poate te ia trenul’. Mă apucă trenul, imediat ies.

(n.r.: V-au apucat amintirile?) Te încearcă un sentiment, aşa, trece timpul, trece viaţa şi ne vom duce. Parcă ieri era, când era Gică la nuntă la el. Şi acum, nunta lui Ianis.

Şi eu, 66 de ani, nici nu îmi vine să cred că îi am”, a declarat Gigi Becali la nunta anului de la Domeniul Ştirbey.

Elena Hagi, declaraţie superbă pentru Ianis Hagi

Elena Hagi a avut o declaraţie superbă pentru Ianis Hagi, la Nunta Anului de la Domeniul Ştirbey. Mirii au dat declaraţii în direct de la nunta lor.

„Este un vis devenit realitate. Sunt foarte fericită. Îmi iubesc foarte mult soţul. Îl iubesc încă de la început şi mă simt foarte mândră că este soţul meu”, a spus Elena Hagi, în exclusivitate pentru Antena.

„Este tot ce ne-am dorit, a ieşit totul perfect, exact aşa cum ne-am dorit. Ne sărbătorim pe noi, familiile noastre. Am avut de mici copii, de toate, n-am putut să ne plângem niciodată de nimic. Ne dorim ca invitaţii să se simtă bine.

O să avem muzică pentru toată lumea, muzică diversificată. Sunt ca după prima repriză (n.r.: râde), dar aici o să fie şi prelungiri, şi penalty-uri, mi-e să nu fie chiar două meciuri la rând.

Fiecare e un moment unic, nu am mai trecut printr-un astfel de moment, să fim noi persoanele principale. Ne-a plăcut fiecare secundă, fiecare moment, de la sunetul alarmei de dimineaţă până la fluierul de final de la Pindu.

(n.r. planuri pentru luna de miere) Deocamdată nu. Eu încă nu ştiu când voi fi chemat. În mare ştiu, sunt într-o comunicare cu cel de la club. Vrem să trăim fiecare secundă”, a spus şi Ianis Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *