Prima pagină » National » Gigi Becali a făcut dezvăluiri halucinante. Acesta ar deține cel mai rapid tratament pentru COVID-19
Gigi Becali a făcut dezvăluiri halucinante. Acesta ar deține cel mai rapid tratament pentru COVID-19

Gigi Becali a făcut dezvăluiri halucinante. Acesta ar deține cel mai rapid tratament pentru COVID-19

27 iul. 2020, 18:35,
Antonia Ceausu în National

Gigi Becali surprinde de fiecare dată cu afirmațiile pe care le face. După ce inițial a afirmat că nu consideră ccă pandemia de SARS-CoV-2 reprezintă o problemă atât de serioasă, acesta a menționat că a găsit tratamentul eficient pentru coronavirus. Latifundiarul din Pipera a specificat că a cunoscut persoane infectate cu noul coronavirus dar care s-au vindecat după numai câteva zile. Leacul miraculos ar fi o combinație de minerale și vitamine.

Gigi Becali, despre tratamentul pentru coronavirus

Șoferul și două menajere ale lui Gigi Becali ar fi contactat virusul nemilor. Patronul FCSB a afirmat că au reușit să se pună repede pe picioare după ce le-a fost administrat amestecul anterior menționat.

„Au fost infectaţi şi i-am izolat într-o casă, le-am făcut vitamina C, 30 de grame, amidon, vitamina D şi zinc şi la revedere, în 5 zile au ieşit negativ. Doctorii le-au aplicat tratamentul, nu eu”, a spus Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera și-a manifestat revolta cu privire la faptul că foarte multe țări din Europa ne interzic accesul pe teritoriu deși cazurile de infectare înregistrate de ei au fost mult mai grave.

Gigi Becali a făcut declarații incredibile despre pandemia de coronavirus: „Care moare, moare, mergem și-l îngropăm”

Gigi Becali s-a testat în ultimele luni de mai multe ori pentru coronavirus. Acesta a afirmat că nu poartă niciodată mască de protecție.

”Eu mă împărtășesc și nu mă îmbolnavesc de niciun COVID. Domnul să ne ajute!”, a afirmat Gigi Becali.

”Dacă eu merg la Sfânta Liturghie și la Sfântul Maslu nu are cum să fie niciun fel de microb de COVID. Nu are cum să îmi fie teamă. Nu se apropie. Uleiul care este mirul ungerii de la Sfântul Maslu… Pe tema asta nu vorbim că și-asa nu crede lumea. Vorbim despre ce se întâmplă. Eu nu port mască. Nu port mască nu pentru că nu vreau. Eu am făcut testul, pentru că am clinică, și sunt sănatos”, a spus latifundiarul din Pipera.

Deși consideră că Dumnezeu îl protejează de COVID-19, Gigi Becali s-a testat de mai multe ori

Latifundiarul din Pipera a afirmat că s-a testat de mai multe ori pentru noul coronavirus. Acesta consideră că este o măsură firească în condițiile în care intră în contact cu nepotul său. De asemenea acesta a menționat că nu poartă mască pentru că nu vrea să facă propagandă.

”L-am făcut de multe ori pentru că am nepot mic. De-aia. Și-atunci e obligația mea să nu îl îmbolnăvesc pe altul. Dacă altul mă îmbolnăvește e problema mea. Și-atunci eu nu port. Nu port, de ce? Nu port pentru că eu nu vreau să fac propagandă, eu spun adevărul”, a mai spus Gigi Becali.

Patronul FCSB a vorbit despre opinia medicilor cu care a discutat. Aceștia i-ar fi spus că purtarea măștii scade imunitatea.

”Mie îmi spun doctorii mei care sunt cei mai buni (…). Spun așa: „domnul Becali, pui mască, micșorezi oxigenul, micșorezi imunitatea”. Eu nu vreau să micșorez nici oxigenul, nici imunitatea”, a adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *