Prima pagină » Actualitate » Gigi Becali a aruncat cu bani la nunta lui Ianis Hagi! Cât a dat pe dedicații la lăutari
Gigi Becali a aruncat cu bani la nunta lui Ianis Hagi! Cât a dat pe dedicații la lăutari

Gigi Becali a aruncat cu bani la nunta lui Ianis Hagi! Cât a dat pe dedicații la lăutari

17 iul. 2024, 09:30,
în Actualitate

Gigi Becali a aruncat cu bani la nunta lui Ianis Hagi. Zeci de mii de euro au ajuns în buzunarul lăutarilor pentru dedicații la nunta fiului lui Gheorghe Hagi.

Gigi Becali a aruncat cu bani la nunta lui Ianis Hagi!

Gigi Becali a cheltuit o sumă foarte mare de bani la nunta lui Ianis Hagi. Chiar dacă spunea că nu mai merge la petreceri și se va dedica vieții bisericești, patronul FCSB nu s-a putut abține. Acesta și-a încălcat promisiunea și a dansat și a dat dedicații pe bandă rulantă.

Cunoscut pentru modul în care se manifestă pe ringul de dans, Gigi Becali a fost primul care s-a ridicat de la masă, atunci când lăutarii și-au început programul artistic.

Îmbrăcat într-un costum alb, latifindiarul din Pipera a făcut furori pe ringul de dans, în ritm macedonian. Potrivit apropiaților, patronul de la FCSB le-ar fi oferit lăutarilor nu mai puțin de 30.000 de euro, în acea seară.

În momentul în care a ajuns la petrecere, la Palatul Stirbey, Gigi Becali le-a spus jurnaliștilor că a venit la nunta lui Ianis datorită puterii de convingere a soției sale. Trebuie precizat și faptul că Ianis este fiul nașului său, Gică Hagi.

„Vreau să mă abțin (n.r. – să nu vină), dar nevasta mea mi-a zis… Talentul îl are Ianis și probabil cu vârsta îi va crește valoarea. Tradiții nu se mai țin acum, nu prea se mai țin. Cel mai important e când se dă inelul, e simbolul dragostei, asta e cel mai important, inelul de logodnă”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali: „Parcă ieri era Gică la nuntă la el!“

Mai mult, Gigi Becali a părut destul de nostalgic, precizând că este uimit de trecerea timpului și de cum cei care erau copii cândva, acum au ajuns oameni în toată puterea cuvântului.

„Te încearcă un sentiment așa… zici trece timpul, trece viața și ne vom duce. Parcă ieri era Gică la nuntă la el, acum e nunta lui Ianis. Trec anii repede… am 66 de ani, nici nu îmi vine să cred. Când e dragostea, e dragostea! Dragostea face toate, biruiește totul’‘, a mai zis Gigi Becali.

Un alt personaj pentru modul în care se distrează la nunți, fotbalistul Florinel Coman, care a fost transferat recent la Al Gharafa, în schimbul a 5.250.000 de euro, a făcut senzație la nunta lui Ianis Hagi.

„Mbappe de România”, cum îi spune Gigi Becali, patronul de la FCSB, a fost dus la petrecere cu maşinuța de golf.

Alți invitați prezenți la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase au venit cum au considerat de cuviință. Ciprian Tătărușanu a ajuns cu mașina personală, acompaniat de superba lui soție. De asemenea, Rivaldinho a apărut în aceeași mașină cu Zoltan Iașko.

Și-au mai făcut apariția la Palatul Știrbey, rând pe rând, Tudor Băluță, Gabi Balint, Denis Alibec, Răzvan Marin și Ionuț Nedelcearu.

O prezență încântătoare a fost cea a Simonei Halep. Jucătoarea română de tenis a atras atenția tuturor cu ținuta pe care a afișat-o și a avut și un mesaj pentru tinerii miri.

„Sunt convinsă că va fi o seară minunată, e o familie specială pentru mine. Casă de piatră şi distracţie plăcută. Voi fi prezentă la horă şi la dans. Dansez cât voi şti. Le doresc să fie fericiţi. Casă de piatră, sunt tinerei. Ianis mai are activitate”, a spus Simona Halep.

În ceea ce-l privește pe Gigi Becali, acesta a aruncat cu bani la nunta lui Ianis Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *