Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gică Hagi este un tată împlinit. Kira este extrem de talentată la pictură, iar lucrările ei vor fi expuse într-o galerie din Franța

Gică Hagi este un tată împlinit. Kira este extrem de talentată la pictură, iar lucrările ei vor fi expuse într-o galerie din Franța

18 feb. 2022, 23:30,
în Cancan ultimă oră

Gică Hagi este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume, care se bucură de mare succes chiar și acum. Se pare că nici copiii lui nu se lasă mai prejos și îl fac mândru mai mereu. Fiica sa, Kira Hagi, i-a dat acum o veste foarte importantă tatălui ei, care nu își mai încape în piele de fericire.

Kira Hagi, încă un vis împlinit

Kira Hagi este un copil foarte talentat, care are succes încă de la o vârstă fragedă. Una dintre marile sale pasiuni este actoria, pe care a reușit să o ducă la un alt nivel. Fiica lui Gică Hagi a apărut deja în mai multe producții și nu mai este un secret că este o actriță minunată.

Ce nu știau mulți este că se pricepe extrem de bine și la pictură, pasiune pe care s-a concentrat mai mult în ultima vreme. Și-a găsit succesul în acest domeniu în Franța și, la 25 de ani, a reușit să împărtășească și cu alții pasiunea sa pentru artă.

La 25 de ani, a reușit să împărtășească și cu alții pasiunea sa pentru artă

Cei care iubesc pictura îi pot vedea lucrările la Galeria Entree Des Artistes, în cadrul unei expoziții pe Coasta de Azur, alături de alte tinere românce talentate.

„Am mai bifat un vis împlinit! Expun în Vallauris, Franța! Dacă mi-ar fi zis cineva, nu de mult, că voi expune în regiunea Provence-Coasta de Azur și lângă muzeul național Picasso, aș fi spus că e imposibil! Dar viața e atât de neașteptată și iată cum lucrările mele sunt expuse într-o expoziție comună, «Reflections», alături de două artiste super talentate, Sabina Elena Legănaru și Anca Irina Lefter. Pentru românii din zonă, voiam doar să vă spun că expoziția este găzduită de Galeria Entree Des Artistes, din 2 septembrie până pe 30 septembrie! Pentru cine are drum, ne vedem acolo! À bientôt!”, a scris actrița pe Instagram.

Kira este și ea foarte uimită de reușita ei și cu greu îi vine să creadă ce i se întâmplă în acest moment. Îi mulțumește prietenei sale, care a orientat-o către această reușită. Ea și-a invitat românii să se bucure de operele ei și le-a dat toate detaliile despre galerie, pentru a avea alături cât mai mulți oameni.

Kira Hagi le datorează succesul părinților ei

Kira Hagi are o relație specială cu părinții ei, de care este foarte apropiată. Ea spune că aceștiau o sprijină în orice situație și i-a fost alături încă de când era doar un copil, care nu avea aspirații mai mari și au învățat-o să fie mereu ea însăși.

Într-o zi, Gică Hagi i-a întrebat pe ea și Ianis ce meserii vor să practice, iar ea nu era deloc hotărâtă. Văzând că tatăl ei are așteptări mari de la ea, s-a gândit bine și și-a propus să fie actriță, lucru pe care i-a și reușit. Spune despre mama sa că este o femeie foarte bună, căreia nu va avea ce să-i reproșeze niciodată.

„La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată… i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid”,a declarat Kira Hagi într-un interviu acordat Corinei Caragea.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024