Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gică Hagi a recunoscut ce salariu a încasat la Farul Constanța! Mulți români câștigă mai bine ca el

Gică Hagi a recunoscut ce salariu a încasat la Farul Constanța! Mulți români câștigă mai bine ca el

10 iul. 2022, 11:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Gică Hagi, în vârstă de 57 de ani, nu mai are nevoie de nicio introducere, căci îl știe o lumea întreagă! Fostul sportiv a reușit să impresioneze pasionați de fotbal de pe întreg mapamondul cu performanțele pe care le-a obținut de-a lungul timpului

pe teren. Acum, el pregătește viitoarele generații de fotbaliști pentru a obține rezultate de altădată.

În prezent, Gica Hagi este antrenorul și patronul echipei Farul Constanța, două titulaturi pompoase care ai spune că-i aduc mulți bani în buzunar, însă nu este nici pe departe așa. Ba din contră! Fostul mare fotbalist a declarat că este pregătit să renunțe la funcția de conducere, iar totul din cauza autorităților locale!

Ce salariu a încasat Gică Hagi anul trecut de la Farul Constanța! Suma este ireal de mică 

Se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz pentru „Regele” fotbalului românesc. Pentru că nu a mai suportat umilințele de care a avut parte la Farul Constanța, Gică Hagi a făcut public salariu pe care l-a încasat anul trecut. Ei bine, unul dintre sportivii generației de aur a fost plătit cu doar 500 de euro, adică în jur de 2.500 de lei.

„Cei de sus trebuie să scoată lege pentru România, pentru sportul românesc.

Afacerile se fac cu firme, care pot cumpăra acţiuni. Să vină să cumpere, altfel ne înecăm. Noi suntem colacul acum. Sunt în mare cu colacul…Eu ce să fac? Anul trecut am avut salariu 500 de euro. Până când? Şi eu vreau să fiu plătit, dorit!”, a explicat Gică Hagi.

Gică Hagi: „ Nu vreau să fac muncă la buget, cum am făcut în ultimii 12 ani”

Mai mult, el spune că planul său viza doar banca tehnică a echipei, nicidecum și să devină patron, iar dacă rezultatele vor întârzia să apară, Gică Hagi spune că va face un pas în lateral și va demisiona din funcția de antrenor la Farul Constanța.

„Firme puternice trebuie să vină. Am investit, sunt acţionar, dar vreau să rămân cu partea mea. Meseria mea nu e de conducător. Eu sunt antrenor, nu conducător. Nu vreau să fac muncă la buget, cum am făcut în ultimii 12 ani. A venit momentul să schimbăm lucruri clare. Vreau să rămân cu maxim 10%-20% din acţiuni la Farul.

O să rămân cu funcţia de manager. Dacă sunt competitiv, o să rămân pe bancă. Dacă nu, o să mă retrag şi o să vină altcineva. Trebuie să schimbăm lucruri clare. Eu am drumul meu. Astăzi o să fiu, mâine n-o să fiu. Acţionar voi rămâne mereu la Farul. Voi vreţi să fiu cel mai bun, să câştig toate meciurile…”, a mai spus fostul fotbalist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *