Prima pagină » Local » Gianina Șerban, deputat AUR: ”Marcel Ciolacu le spune pensionarilor umiliți „să se relaxeze”. Legea trebuie modificată urgent!”
Gianina Șerban, deputat AUR: ”Marcel Ciolacu le spune pensionarilor umiliți „să se relaxeze”. Legea trebuie modificată urgent!”

Gianina Șerban, deputat AUR: ”Marcel Ciolacu le spune pensionarilor umiliți „să se relaxeze”. Legea trebuie modificată urgent!”

26 aug. 2024, 17:11, 1 ,
în Local

”Nonșalanța cu care Marcel Ciolacu vorbește despre haosul recalculării pensiilor arată grija de fațadă pe care PSD o are de 34 de ani pentru seniorii țării. Premierul le spune pensionarilor, care s-au trezit cu veniturile tăiate după recalculare, „să se relaxeze”.

Cum se poate relaxa un pensionar care a rămas cu 440 de lei după recalculare, în condițiile în care și așa avea o pensie mizerabilă de 1.200 de lei? Cum se pot relaxa pensionarii cu handicap sau cei care au lucrat în condiții grele de muncă, precum minerii, când văd că în loc să li se facă dreptate, au rămas cu și mai puțini bani în buzunar?

În loc să convoace o ședință de urgență cu ministrul Muncii, cu șeful Casei de Pensii, în loc să convoace Parlamentul în ședință extraordinară pentru a modifica legea pensiilor publice, astfel încât să fie rezolvate inechitățile create, Marcel Ciolacu a convocat Congresul PSD, în care a fost ales drept candidat la alegerile prezidențiale. Un eveniment fastuos, în timp ce peste 3 milioane de pensionari își vărsau amarul din cauza recalculărilor în minus.

Alianța pentru Unirea Românilor solicită președinților celor două Camere ale Parlamentului să convoace de urgență comisiile de specialitate pentru a modifica articolele din noua lege a pensiilor care au dus la erori majore la recalculare.

AUR îi ajută pe pensionarii umiliți să conteste decizia de recalculare, prin acordarea de asistență juridică, zilnic, la sediile filialelor din țară.”

Comentarii
  • Ciolacu este o scursură a dejecțiilor politice din ultimii 34 ani, o gloată de infractori care au dus România în haos. Va realiza abia când românii vor vota alternative gen AUR și SOS la alegerile parlamentare și prezidențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *