Prima pagină » Radio » Actualitate » Gianina din „Las Fierbinți” și-a luat o mașină la care mulți doar visează. Acum, actrița își permite orice aroganță

Gianina din „Las Fierbinți” și-a luat o mașină la care mulți doar visează. Acum, actrița își permite orice aroganță

14 feb. 2023, 10:16,
în Radio

Anca, fostă Dumitra, mai bine cunoscută drept Gianina din „Las Fierbinți”, și-a cumpărat recent o mașină la care mulți doar visează. La sfârșitul anului trecut, frumușica brunetă s-a căsătorit cu un milionar austriac, luând numele acestuia – Spendier. Cât privește activitatea profesională, Gianina din „Las Fierbinți” nu se poate plânge, deoarece are o carieră înfloritoare.

Celebra Gianina din „Las Fierbinți” este, fără îndoială, pasionată de caii-putere. Zilele trecute, paparazzii Cancan.ro au surprins-o la volanul noii sale „bijuterii”, cu care a defilat mândră pe străzile Capitalei. Așadar, după ce la sfârșitul anului trecut s-a căsătorit cu Manfred Spendier, un milionar austriac, Anca Dumitra nu și-a schimbat doar numele, ci și mașina.

Gianina din „Las Fierbinți” are mașină nouă

„După muncă și răsplată” – este un vechi proverb românesc, iar Anca, fostă Dumitra, în prezent Spendier, a tras din greu pe platourile de filmare. Așa că nu e nicio mirare  că acum se poate lăuda cu o „bijuterie” pe patru roți la care mulți pot doar visa. După cum se poate vedea, pandemia nu i-a afectat deloc finanțele ca altor actori, lucru demonstrat, recent, cu vârf și îndesat.

Gianina din „Las Fierbinți” a fost surprinsă când pleca de la filmări, alături de colega ei de platou, Ecaterina Ladin sau Dalida, cum o știe toată lumea. Cele două nu au ieșit cu nimic în evidență, însă atenția a fost atrasă de noua mașină care o aștepta pe Anca Spendier în parcare. Actrița și-a schimbat recent mașina și a trecut la un Porsche Macan S, care valorează undeva la 70.000 de euro. Așadar, se poate spune că actrița întoarce banii cu lopata și își permite orice aroganță.

Dalida a urcat prima în mașină, după care a urmat-o și Gianina, nu înainte să-și lase geanta în portbagaj. Ulterior, cele două s-au îndreptat către sediul Pro TV, de pe „Pache Protopopescu”. De acolo, Gianina din „Las Fierbinți” a ridicat un pachet, blocând pentru câteva zeci de secunde bariera. Apoi, cele două actrițe din „Las Fierbinți” au intrat într-un imobil din zonă.

S-a căsătorit cu un milionar austriac

Și dacă profesional îi merge foarte bine, Anca Dumitra Spendier o duce excelent și pe plan personal. La finalul anului trecut, înainte de Crăciun, actrița și iubitul ei, Manfred Spendier, au ajuns în fața ofițerului de stare civilă, unindu-și în mod oficial destinele.

Evenimentul a fost unul restrâns, astfel că cei doi au avut alături de ei doar persoanele importante. Manfred Spendier este la origini austriac, însă locuiește de câțiva ani în România. Bărbatul activează în domeniul afacerilor cu utilaje agricole.

Acesta este şeful Titan Machinery România şi spune despre sine că este un simplu fermier, ajuns temporar într-o funcţie înaltă. Visul lui Manfred Spendier este acela ca peste ani buni să revină la ferma familiei din sudul muntos al Austriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`