Prima pagină » Cancan » Gianina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Anca Dumitra a postat primele imagini cu burtica de gravidă

Gianina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Anca Dumitra a postat primele imagini cu burtica de gravidă

22 apr. 2024, 13:43,
în Cancan

Actrița Anca Dumitra, cea care o joacă magistral pe Gianina din „Las Fierbinți”, a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. Minunata veste vine la doar un an de când vedeta a făcut nunta cu iubitul austriac. De menționat că Anca Dumitra și Manfred Spendier, care aveau o relație de câțiva ani, s-au cununat civil la sfârșitul lui 2022.

Anca Dumitra și soțul ei trăiesc o perioadă unică, căci vor deveni părinți. La un an de când și-au spus marele „da”, actrița a anunțat ca familia urmează să se mărească. E însărcinată pentru prima oară și a dat vestea cum nu se poate mai frumos.

Gianina din „Las Fierbinți” este însărcinată

Luni, 22 aprilie, actrița Anca Dumitra a anunțat că ea și Manfred Spendier vor deveni părinți. Vedeta a făcut o ședință foto specială, în cadrul căreia s-a afișat în premieră cu burtica de gravidă.

Naiva și simpatica Gianina din Las Fierbinți a postat pe Instagram imaginile, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au felicitat-o pe viitoarea mămică.

„Pe un tărâm magic, unde visele devin realitate”, a scris Anca Dumitra, pe Instagram, iar printre cei care au reacționat s-a aflat Theo Rose, Corina Caragea, Marian Drăgulescu, Geanina Ilieș sau Bella Santiago.

Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravidă și pur și siplu radiază de fericire. Nu e greșit să spunem că e mai frumaosă ca oricând!

Anca Dumitra a fost mereu discretă atunci când a venit vorba de viața personală. Actrița este împreună de câțiva ani cu Manfred Spendier, cu care s-a căsătorit civil la finalul lui 2022 și pe care îl va face tătic.

Anca Dumitra a fost mireasă în urmă cu un an

Luna aprilie pare că are o semnificație specială pentru Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier. Cei doi s-au căsătorit civil pe 18 decembrie 2022, iar pe 30 aprilie 2023 au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu.

În toată această perioadă, partenerul ei austriac, mai mare cu 11 ani decât ea, care nu are legătură cu lumea mondenă, și-a dorit să rămână departe de tot ceea ce înseamnă showbiz.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât «enjoy the time».

Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi, așa, chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, declara Anca Dumitra, într-o emisiune TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *