Prima pagină » Cancan » Gianina Corondan, ajunsă la vârsta maturității depline, regretă cu nu are copii. Prin ce experiențe extreme a trecut

Gianina Corondan, ajunsă la vârsta maturității depline, regretă cu nu are copii. Prin ce experiențe extreme a trecut

28 ian. 2022, 11:28,
B, , h, , în Cancan

Peste doar câteva zile, Gianina Corondan împlinește vârsta de 51 de ani, iar unul din regretele ei este faptul că nu are copii. Cu toate acestea, ea suplinește această lipsă datorită nepoților, cei doi copii ai fratelui ei. În plus, cu toate că a trecut de 50 de ani, Gianina Corondan a rămas la fel de tânără și energică.

O eternă optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze, Gianina Corondan arată foarte bine pentru anii pe care îi are. Cu toate acestea, oamenilor le este foarte greu să-i dea mai mult de 30 de ani faimoasei blondine al cărei nume este sinonim cu entertainmentul. Cariera pe care Gianina și-a construit-o în lumea showbizului poate confirma acest lucru. De numele ei se leagă emisiuni celebre ca Generaţia Pro, Ora G, Stele de… 5 stele, dar și Şcoala vedetelor, unde era dirigintă. Și totuși, care este secretul vedetei, pa care toți fanii și-ar dori să-l descopere?

Gianina Corondan, la vârsta marilor împliniri

Cunoscuta actriţă, prezentatoare TV şi cântăreaţă este născută pe data de 30 ianuarie 1971, în zodia Vărsător. Așadar, Gianina Corondan împlinește frumoasa vârstă de 51 de ani, iar visul ei din copilărie era să devină taxator în transportul public. Numai că viața a avut alte planuri cu ea. Vedeta are o înălţime de 1,72 m, 55 de kilograme și niciodată nu s-a luptat cu problemele privind greutatea.

Mereu a militat pentru sport, iar în prezent și-ar dori să revină din nou pe micile ecrane, ba chiar ar vrea să participe la Asia Express. În acest sens ea spune că a avut unele experiențe neobișnuite, extreme chiar, în călătoriile sale.

„Nu refuz nicio oportunitate. De exemplu, mi-ar plăcea să merg la «Asia Express», sunt obișnuită să mănânc chestii ciudate. Am fost în Africa, în Asia. În Senegal, de exemplu, am mâncat viermi afumați fără să știu, am crezut că sunt spaghete și nu aveau gustul pe care îl știam. Atunci când am întrebat ce am mâncat mi s-a spus că au fost larve afumate. Nu vă spun ce față aveam și ce-am gândit apoi despre ce am mâncat”, povestește Gianina Corondan.

Gianina Corondan nu are copii

Vedeta a avut o singură relaţie publică, iar pe restul le-a ţinut ascunse. Gianina Corondan a fost căsătorită vreme de doi ani cu Mihai Anton, un fost coleg din Teatrul Studenţesc Podul. Cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă, în toamna anului 2007. Unul din marile ei regrete este faptul că nu are copii, însă petrece foarte mult timp în compania nepoților ei.

În prezent vedeta este și organizatoare de evenimente, ceea ce îi ocupă foarte mult timp. Cu toate astea, Gianina face cumva și găsește cum să se recreeze. Îi place să meargă în excursii la munte și să se bucure de timpul liber alături de familie și cei doi nepoței pe care îi adoră.

„Mă joc cu nepoţii mei, copiii fratelui meu mai mic, care lucrează în IT. Sunt doi băieţi de 6 şi 11 ani şi îi mai iau cu mine cu cortul, în excursii”, a mai spus Gianina Corondan despre relația cu cei doi copii ai fratelui ei.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *