Prima pagină » Cancan » Giani Kiriță nu a vorbit timp de un an cu fiica lui. Care a fost motivul

Giani Kiriță nu a vorbit timp de un an cu fiica lui. Care a fost motivul

16 apr. 2021, 09:29,
în Cancan

Fostul fotbalist Giani Kiriță nu a vorbit timp de un an de zile cu fiica lui Roxana. Odată ce a terminat cu viață sportivă, a intrat în lumea showbizului și a participat la emisiunea Exatlon. Giani și-a dorit mereu ca Roxana să meargă la facultate imediat după ce a terminat liceul.

Roxana însă avea alte planuri.

De ce nu a vorbit Giani Kiriță cu fiica lui timp de un an de zile

Fiica fostului căpitan de la Dinamo a plecat din țară după ce a terminat liceul și a rupt orice legătură cu acesta. Într-un final, lucrurile au reintrat pe un făgaș normal și cei doi s-au împăcat, iar acum au o relație extrem de frumoasă.

Totuși, din acea perioadă, Giani a rămas cu un regret. Fostul fotbalist avea să dezvăluie asta fară reținere.

“Chiar n-am vorbit cu ea un an de zile, e Berbec la fel ca mine. Mi-a spus că nu vrea să facă facultatea, că vrea să facă școala de make-up. Nu m-a ascultat, a plecat în Anglia cu iubitul ei, acolo unde n-a mai dovedit nimic”, a spus Giani Kiriță la emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Tot în cadrul emisiunii de la Pro, Giani Kiriță a mai dezvăluit cum a reacționat când a aflat că fiica lui are iubit.“N-am iubită, am avut. Fata mea e la fel ca mine, pe caterincă. Mă lasă în pace. Știam că o să vină și momentul ăsta. L-am invitat la o cafea, l-am întrebat în ce zonă stă și i-am spus: ai grijă. A înțeles ce avea de înțeles”, a spus Giani Kiriță.

Cum l-a amenințat Giani Kiriță pe băiatul care i-a părăsit fiica

Cu câteva luni înainte să plece în Republica Dominicană , fostul dinamovist a povestit cum a decurs prima și singura întălnire cu fostul iubit al moștenitoarei lui.

„M-am întâlnit cinci minute cu el și i-am zis doar să aibă grija de Roxana că altfel îl mut din București. Prima oară nu prea mi-a plăcut de el. Numai tata de fată frumoasă să nu fii. Are o dragoste din aia de mă ia Salvarea! Are un iubit aproape de o seama cu ea”, a spus Giani care are acum alt „ginere” pe care nu l-a cunoscut încă.

Fiul lui Giani Kiriță a fost operat

Marco, fiul celebrului fotbalist, a fost nevoit să sufere o intervenție chirurgicală în anul 2018. Băiatul acestuia vrea să îi calce pe urme și să devină și el fotbalist.

 „Pentru el am fost la Exatlon și pentru el am luptat atât. Vrea să ajungă și el acolo și a început deja antrenamentele”, a spus Giani Kiriță despre Marco la acea vreme.

Fostul fotbalist Giani Kiriță nu a vorbit timp de un an de zile cu fiica lui Roxana deoarece aceasta nu a vrut sa mearga la facultate imediat după ce a terminat liceul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *