Prima pagină » Local » Ghinion pentru un hoț din Iași! Un polițist aflat în timpul liber i-a venit imediat de hac! – VIDEO

Ghinion pentru un hoț din Iași! Un polițist aflat în timpul liber i-a venit imediat de hac! – VIDEO

28 nov. 2022, 02:00,
Andreea Timofte, în Local

Ghinion pentru un hoț din Iași! Un polițist aflat în timpul liber l-a prins la scurt timp pe individul care pusese mâna pe telefonul mobil al unei femei. O cameră de bord a surprins momentul în care victima, o femeie de 28 de ani, se afla în mașină, în zona pasajului Nicolina și îl urmărea pe hoț, în încercarea de a-l prinde. Ulterior, omul legii care se afla întâmplător într-un alt autoturism a văzut scena și i-a venit de hac

Un polițist aflat în timpul liber a avut viteză de reacție și a reușit să prindă un individ care tocmai îi smulsese unei femei telefonul mobil din mână. În ciuda faptului că aceasta a încercat să-l urmărească, individul a reușit să scape. În acel moment, polițistul aflat în mașina personală, martor la întreaga scenă, a ieșit din autoturism și l-a urmărit pe infractor, pe care l-a și imobilizat. Acum, suspectul, un bărbat de 32 de ani, se află în arest preventiv.

Hoț prins de un polițist ieșean, aflat în timpul liber

Un polițist din Iași, cu o experiență de peste 20 de ani în sistem, apreciat de colegii și superiorii lui, a reușit să liniștească un hoț care smulsese telefonul mobil al unei femei în vârstă de 28 de ani. Totul s-a petrecut pe data de 25 noiembrie 2022, în zona pasajului Nicolina din municipiul Iași. Scenele rupte din filmele de acțiune au fost surprinse de o cameră de bord. În filmare se vede clar cum victima încearcă în zadar să-l prindă pe hoț, aflându-se în mașină. Ghinionul a făcut ca episodul să aibă loc sub privirile polițistului care se afla în trecere și a intervenit fără a sta pe gânduri.

Imediat după ce omul legii l-a imobilizat pe infractor, un echipaj de poliție și-a făcut apariția. Astfel, principalul suspect, un bărbat de 32 de ani, a fost dus în arest preventiv.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Un alt caz de furt a fost rezolvat

Recent, reporterii BZI au prezentat un caz similar. Dan, un poliţist aflat în timpul liber, şi prietena sa, Raluca, studentă la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, i-au sesizat pe colegii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi cu privire la faptul că au observat un bărbat ce a sustras bunuri din faţa unei benzinării din municipiul Iaşi. S-a constatat faptul că hoțul ar fi furat două bidoane cu ulei de motor de la o benzinărie din municipiul Iaşi, cauzând un prejudiciu de aproximativ 135 de lei, care a fost recuperat de poliţişti.

În acest caz, tânărul polițist este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, iar din anul 2018 îşi desfăşoară activitatea în cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *