Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ghinion pentru Gina Pistol! Cunoscuta prezentatoare TV s-a accidentat în urmă cu puțin timp

Ghinion pentru Gina Pistol! Cunoscuta prezentatoare TV s-a accidentat în urmă cu puțin timp

03 mai 2022, 21:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cunoscuta prezentatoare TV s-a accidentat în urmă cu puțin timp. Le-a dat vestea cea tristă fanilor, pe contul său personal de Instagram. Bineînțeles, internauții s-au speriat și îngrijorat, însă partenera de viață a lui Smiley a făcut haz de necaz! Iată ce imagine a postat pe Instagram!

Gina Pistol este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Îi ține la curent pe fani cu aproape tot ce se întâmplă în viața ei cotidiană, însă de data aceasta le-a dat o veste cât se poate de proastă.

Gina Pistol s-a accidentat

Toată lumea știe că Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Are o familie frumoasă, este o parteneră de viață bună pentru Smiley și o mamă responsabilă pentru micuța Josephine.Numai că, în anumite momente ale vieții, nu ai cum să le faci pe toate, iar Gina Pistol știe cel mai bine acest lucru.

Se împarte între filmările pentru cel mai așteptat show, Chefi la cuțite și viața de familie.

De data aceasta, Gina Pistol a suferit o accidentare la mână. Deocamdată nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat cu iubita lui Smiley, însă cert este că a avut nevoie de intervenția cadrelor medicale de specialitate.

Gina Pistol a căzut și și-a bandajat mâna

Gina Pistol s-a ales cu mâna bandajată. Când starea sa de sănătate s-a mai îmbunătățit, și-a făcut o fotografie și a încărcat-o pe rețelele de socializare, în momentul în care s-a urcat la volanul autoturismului pe care îl conduce.

Gina Pistol a dat de înțeles pe Instagram că situația nu este extrem de gravă și că s-a accidentat după ce a căzut. Cu toate acestea, vedeta a făcut haz de necaz pe contul său de Instagram.

„Am căzut. Am căzut fugind după iluzii”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Toți fanii emisiunii Chefi la cuțite așteaptă cu sufletul la gură ca emisiunea să apară din nou pe micile ecrane, la Antena 1. Gina Pistol le-a mai oferit imagini fanilor, din când în când, de pe platourile de filmare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *