Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gheorghe Turda, adevărul despre averea Ionelei Prodan! Mama impresarei ar fi fost mult mai săracă

Gheorghe Turda, adevărul despre averea Ionelei Prodan! Mama impresarei ar fi fost mult mai săracă

27 feb. 2022, 17:40,
în Cancan ultimă oră

Anamaria și Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț, însă situația devine din ce în ce mai dificilă între ei din cauza moștenirii pe care sexy impresara ar fi primit-o de la mama sa, Ionela Prodan. Pe de o parte, Anamaria Prodan a declarat că fostul ei soț ar fi câștigat de-a lungul timpului foarte puțini bani și că toată averea ar fi moștenire de la mama sa.

Pe de altă parte, Rghecampf a susținut, în cadrul podcast-ului lui Măruță, că Ionela Prodan a fost o femeie bogată și foarte chibzuită în același timp și că, de asemenea, el este cel care a adus în casă milioane de euro de-a lungul timpului.

Anamaria Prodan este o femeie căreia îi lace să trăiască numai la un anumit standard, așa că niciodată nu se mulțumește cu puțin.

Și-a obișnuit fanii să-și etaleze bogățiile și,la un moment dat, a menționat chiar că ar putea trăi lejer de acum înainte încă 20 de ani cu banii pe care îi are cum, fără să mai muncească.

„Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine-mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro.

Am evoluat!’,  spunea Anamaria Prodan.

Gheorghe Turda, declarații despre averea Ionelei Prodan

Între cei doi soți există multe neînțelegeri legate de avere, însă Gheorghe Turda a venit cu declarații despre cât de înstărită ar fi putut fi Ionela Prodan. Cei doi interpreți au avut o legătură specială și erau foarte apropiați.

Potrivit declarațiilor artistului, Ionela Prodan nu ar fi putut cum să câștige atât de mulți bani din cântări, nici măcar un milion de euro, așa cum spune fiica sa, Anamaria Prodan.

„Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante.

Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu. Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani.

Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire”,  a transmis Gheorghe Turda.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024