Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gheorghe Turda a fost în prima vacanță cu partenera lui! Cine este femeia alături de care și-a găsit liniștea

Gheorghe Turda a fost în prima vacanță cu partenera lui! Cine este femeia alături de care și-a găsit liniștea

24 sept. 2024, 23:59,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Gheorghe Turda a plecat în prima vacanță alături de partenera lui! Artistul și-a găsit liniștea alături de o femeie, pe care se pare că o ține departe de ochii curioșilor! Iată unde au fost cei doi și cum decurge relația lor!

După o lungă perioadă în care a fost singur, Gheorghe Turda și-a găsit liniștea alături de o altă femeie. Are o relație cu o femeie și se pare că lucrurile sunt din ce în ce mai mult, căci recent s-au întors din prima vacanță împreună.

Gheorghe Turda a fost în vacanță cu noua parteneră

Artistul a vorbit de mai multe ori despre dorința de a avea o parteneră și de a-și petrece timpul alături de cineva. Ei bine, recent, Gheorghe Turda a anunțat că este într-o relație cu o femeie, despre care păstrează discreția.

Cei doi au fost recent într-o croazieră, iar prima vacanță a fost un real succes pentru Gheorghe Turda. Artistul a spus că a avut parte de o săptămână de vis și totul a fost pe placul lui. Au fost acompaniați de prieteni, iar Gheorghe Turda s-a simțit perfect.

„M-am întors, foarte frumos, a fost o săptămână de vis. Am fost într-o echipă cu medici, cu profesori. Deși, am fost mai mult între prieteni, ca să spun așa, nu am avut niște afinități anume în tot ce privește componența grupului. Nu are nicio relevanță din punct de vedere, una este excursia și croaziera, iar alta este relația”, a declarat Gheorghe Turda, la Știrile Antena Stars.

Artistul vrea să își țină relația discretă

Gheorghe Turda a declarat că, de această dată, își dorește cu orice preț ca relația lui să rămână discretă. Nu vrea să facă publică identitatea partenerei sale, însă a spus că amândoi sunt văduvi și au lucrat împreună la minister.

„Acolo trebuie cât mai multă discreție, că ați văzut ce am pățit cu primele două. Din toate punctele de vedere, că nu este bine. Și prea multă reclamă de prost gust distruge o relație. Am fost colegi de minister și atât. Ea văduvă, eu văduv. Din capitolul iubire, discreție, discreție, discreție, cu atât este mai bine, este ferită de bârfa lumii”, a declarat Gheorghe Turda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024