Prima pagină » Actualitate » Gheorghe Piperea, despre starea de alertă! Care este motivul pentru care autoritățile au renunțat
Gheorghe Piperea, despre starea de alertă! Care este motivul pentru care autoritățile au renunțat

Gheorghe Piperea, despre starea de alertă! Care este motivul pentru care autoritățile au renunțat

16 mart. 2022, 12:05,
în Actualitate

Gheorge Piperea vorbește despre starea de alertă şi despre motivul pentru care autoritățile au recurs la acest gest. Avocatul menționează faptul că autoritățile nu au luat în calcul neapărat o variantă ştiinţifică ci mai degrabă una psihologică.

Vă aducem aminte faptul că starea de alertă a fost eliminată începând cu data de 8 martie 2022. Din acel moment s-a renunțat la masca de protecție în exterior său interior, s-a renunțat și la certificatul verde.

Gheorge Piperea vorbește despre starea de alertă şi despre motivul pentru care s-a renunțat la aceasta

Starea de alertă a fost ridicată, iar Gheorghe Piperea a arătat motivul pentru care autoritățile au decis acest lucru. În acest context, avocatul menţionează faptul că există un adevărat mesaj subliminal și putem să ne așteptăm la o stare de calamitate. Acesta mai vorbește despre faptul că nu apar întrebările despre experimentele, corupția sau îmbogăţirea fără temei a globaliștilor în pandemie. Din acest context, se poate vedea că a apărut o altă panică, cea a unui eventual război nuclear. Românii au început să golească farmaciile, cumpărându-și iodură de potasiu:

„Multă lume se întreabă de ce starea de alertă s-a oprit atât de brusc. Și cât vor ține libertatea și normalitatea. Un posibil răspuns: păpușarii au ținut neapărat să probeze că au un comutator pornit/oprit. Dacă pot opri brusc o plandemie, o pot porni brusc pe alta. Sau o pot înlocui cât ai clipi cu o altă stare de calamitate. Mesajul subliminal: încetați să mai puneți întrebări despre experimentele, crimele, malpraxisul, conflictele de interese, corupția, hoția și îmbogățirea nemăsurată și fără just temei a neo-feudalilor globaliști din plandemie, că vă putem “livra” alta …

Nici nu vă dați seama când treceți din nou la măști, segregare socială, incitarea la ură contra “primitivilor” care refuză să se înțepe experimental… Uite, deja goliți farmaciile de iodură de potasiu, iar Arafat vă învață deja cum să vă faceți buncăr anti-atomic din pivnițele de murături și țuică. Și nu-i așa că ați auzit toți de valul 6?”, scrie Piperea pe Facebook.

Starea de alertă a fost ridicată, iar restricțiile eliminate

Alexandru Rafila a anunțat eliminarea stării de alertă pe data de 7 martie 2022. Ministrul Sănătății a menţionat faptul că toate restricțiile au fost eliminate. Ce înseamnă acest lucru? Că de pe data de 8 martie, toți românii au putut să intre în toate instituțiile fără a mai trebui să prezinte certificatul verde. Restricțiile de noapte au fost eliminate, toate magazinele putând reveni la programul de dinainte. Nici circulația nu mai este restricționată, românii putând să se deplaseze în voie.

În altă ordine de idei, după eliminare restricțiilor din România, Alexandru Rafila a avut o intervenție la un post de televiziune. Ministrul consideră că este puţin probabil ca să mai existe un al şaselea val de COVID-19. Totuşi, dacă acesta va exista va fi datorat unei noi tulpini.

În încheiere este vă aducem aminte că Gheorghe Piperea a mai vorbit despre starea de alertă în trecut, susţinând că măsura este una ilegală din punct de vedere juridic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *