Prima pagină » Actualitate » Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, în fața judecătorilor prin videoconferință

Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, în fața judecătorilor prin videoconferință

25 mart. 2021, 10:04,
Elena Nicoleta Bujor, în Actualitate

Gheorghe Moroșan, bărbatul care a sechestrat și ucis doi muncitori într-un apartament din Onești, județul Bacău, încă le pune bețe în roate anchetatorilor. Joi dimineață, 25 martie 2021, criminalul băcăuan a stat în fața judecătorilor prin videoconferință pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, dar nu a dorit să facă nicio declarație.

Bărbatul s-a aflat astăzi în fața judecătorilor pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile, prin videoconferință. Deși toată lumea se aștepta să spună firul evenimentelor exact cum s-au întâmplat, acesta nu a scos niciun sunet. Potrivit Antena 3, Moroșan i-ar fi spus înainte avocatului său că dorește să vorbească, având lucruri de spus, în fața judecătorilor, însă a afirmat dintr-odată că nu mai vrea să spună nimic.

„Nu mai vreau să declar absolut nimic, va veni momentul când voi vorbi și eu”, a declarat Gheorghe Moroșan.

În particular însă, Gheorghe Moroșan i-a spus apărătorului din oficiu că vrea să studieze dosarul și că își vrea casa înapoi. Gheorghe Moroșan a interpelat și despre soția sa, care este arestată preventiv pentru complicitate.

Amintim că luni, 22 martie 2021, Gheorghe Moroșan a fost mutat din spital în centrul de detenție. Reamintim faptul că el este acuzat de omor calificat după ce a sechestrat și ucis doi muncitori, la Onești.

Gheorghe Moroşan a fost mutat în arest

Criminalul din Oneşti, judeţul Bacău, şi-a revenit după ce a stat o perioadă în spital. Cadrele medicale au semnat în data de 22 martie 2021 decizia de mutare a bărbatului. Astfel, Gheorghe Moroşan mănâncă singur, nu mai are dureri şi a cooperat.

„Pacientul G. M, din Oneşti, va fi transferat în arestul Poliţiei. Din punct de vedere medical, pacientul este vindecat şi i se face externarea. El a fost transferat la unitatea noastră la începutul lunii martie şi a fost internat pe secţia chirurgie. Iniţial a stat câteva zile pe ATI după ce a suferit o intervenţie chirurgicală, iar după ce şi-a revenit a fost transferat pe secţie într o rezervă”, au transmis reprezentanţii Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău în data de 22 martie 2021.

Ameninţări fără precedent la adresa unei asistente

Gheorghe Moroșan s-a mai făcut remarcat, în ultima perioadă, din cauza ameninţărilor pe care le-a făcut. Acesta a fost deranjat de faptul că o asistentă i-a adus o cană cu apă în pofida faptului că ceruse un pahar cu ceai. Acesta a ameninţat-o pe asistentă că, atunci când va ieşi din spital va lua un pistol şi o va omorî.

„Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”, i-ar fi spus asistentei, cu fața înroșită de furie.

Înfricoșată, femeia le-a menționat anchetorilor incidentul îngrijorător, mai ales că, până acum, Moroșan a demonstrat prin fapte că trebuie luat în serios.

Un alt episod prin care, Gheorghe Moroșan s-a făcut remarcat este acela când le-a spus anchetatorilor că nu regretă faptele comise. Procurorii din Bacău ar fi trebuit să îl audieze pe criminalul de la Onești prin videoconferință, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că oamenii legii nu dispuneau de aparatura necesară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *