Prima pagină » Cancan » Gheorghe Hagi, despre lecția învățată de la fiica sa. Kira este o actriță de succes

Gheorghe Hagi, despre lecția învățată de la fiica sa. Kira este o actriță de succes

24 nov. 2023, 14:18,
în Cancan

Gheorghe Hagi a vorbit recent despre lecția învățată de la fiica sa, Kira, alături de care a urmărit evoluția echipei naționale de fotbal. În vârstă de 26 ani, ea este în prezent o tânără împlinită, urmând o carieră în actorie. În ceea ce-l privește pe Gheorghe Hagi, acesta este foarte mândru de copiii săi, Ianis și Kira.

Zilele trecute, Gheorghe Hagi a fost pe Arena Națională împreună cu fiica sa pentru a urmări meciul dintre România și Elveția din preliminariile EURO 2024, încheiat cu victoria tricolorilor, scor 1-0. România a câștigat Grupa I după victoria în fața Elveției și și-a asigurat prezența în a doua urnă pentru tragerea la sorți a grupelor EURO 2024.

„Regele” a vorbit la finalul meciului, având cuvinte de laudă la adresa selecționerului Edward Iordănescu, dar și pentru jucătorii naționalei. La o zi după meci, Hagi a spus ce crede el când a fost întrebat dacă s-a pus prea multă presiune pe tricolori.

Gheorghe Hagi, despre lecția învățată de la fiica sa

Antrenorul campioanei en-titre, Farul Constanța, a dezvăluit care este replica pe care a învățat-o de la fiica sa, Kira, prezentă și ea la stadion. Kira Hagi este actriță și, potrivit selecționerului, aceasta i-a dat o importantă lecție la un moment dat. Întrebat dacă lumea a fost prea critică la adresa echipei și dacă s-a pus prea multă presiune, Hagi și-a spus părerea.

„Nu. Sunt momente și momente. Critica face parte din joc. Meritele fac parte din joc. Sunt momente peste care trebuie să treci. E important că ei au trecut examenul. E foarte bună și presiunea. Ea trebuie să existe mereu. Presiunea creează diamante! N-o știai p-asta. Fata mea mi-a dat-o p-asta. Kira mi-a dat-o. Să o am în fiecare dimineață pe masă.

Presiunea creează diamante. Acolo se creează diamantele, dedesubt. Trebuie să ai presiune tot timpul. Care e presiunea? Rezultatul, să îți propui mult. Orice e posibil”, a declarat Gheorghe Hagi.

Kira Hagi și-a decis viitorul la o vârstă fragedă

În vârstă de 26 ani, Kira Hagi este o tânără împlinită. Aceasta a absolvit o școală de actorie la Londra, iar de mică a fost pasionată de literatură. Mai mult de atât, fiica lui Gheorghe Hagi obișnuia să scrie scenarii după poveștile lui Hans Christian Anderson. De la vârsta de 12 ani, vedeta a fost pusă să facă o alegere foarte importantă pentru viața sa.

Tatăl acesteia i-a pus la o masă pe ea și fratele său și i-a pus să se decidă ce doresc să facă atunci când vor crește. Cu toate că Ianis Hagi știa exact ce voia să facă pe viitor, tânără nu era atât de sigură. Fratele său știa sigur că vrea să devină fotbalist și nu a stat prea mult pe gânduri să îi dea răspunsul lui Gheorghe Hagi, însă Kira s-a blocat pe moment când a auzit întrebarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`