Prima pagină » Cancan » Gheorghe Gheorghiu, nuntă cu 1000 de invitați. Nașii de cununie sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei

Gheorghe Gheorghiu, nuntă cu 1000 de invitați. Nașii de cununie sunt Maria Dragomiroiu și soțul ei

15 nov. 2021, 14:17,
în Cancan

Cunoscutul cântăreț de muzică folk Gheorghe Gheorghiu a avut o nuntă de vis în acest weekend, la petrecere participând 1000 de invitați. Interpretul s-a căsătorit cu prietena lui de-o viață, Gabriela Băncescu, care deține un restaurant în SUA. Cei doi au fost cununați de interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu.

Gheorghe Gheorghiu, celebrul folkist în vârstă de 67 de ani, s-a căsătorit duminică, 14 noiembrie, cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc, din SUA. Nunta acestuia a avut loc la Mikelle Palazzo Ballroom, un local superb din New York. Artistul anunța la sfârșitul anului trecut că şi-a cerut iubita de soţie iar nunta o programase pentru cea de-a doua parte a anului în curs. Gheorghe Gheorghiu a mai fost căsătorit și are o fiică în vârstă de 32 de ani.

Gheorghe Gheorghiu, nuntă cu 1000 de invitați

Detaliile organizatorice au căzut în seama soţiei artistului, iar evenimentul a fost unul în stil românesc. Gheorghe Gheorghiu recunoaște că a dat peste 500 de invitaţii și era emoționat cu privire la desfășurarea evenimentului.

„Am emoţii, că nu prea sunt obişnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulţi prieteni, şi-au luat viza, şi-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradiţional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitaţi. Vin din România foarte mulţi prieteni, artişti. Eu nu aş fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”, spunea în urmă cu ceva timp Gheorghe Gheorghiu.

Naşii de cununie ai celebrului trubadur au fost Maria Dragomiroiu şi soţul ei, impresarul şi organizatorul de spectacole Bebe Mihu. Printre cei care au cântat ș-a numărat și Angela Rusu, care în această vară a dat naștere unei superbe fetițe.

Cum s-a îmbrăcat nașa Maria Dragomiroiu

La nunta lui Gheorghe Gheorghiu, cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu, nașa de cununie, a atras privirile la eveniment. Artista populară a avut două ținute la eveniment. Ea a îmbrăcat un costum popular special la biserică, unul cu motive tradiționale de culoare vișiniu, iar pe cap a avut o bentiță. Aceasta s-a schimbat când a ajuns la restaurant.

Maria Dragomiroiu a îmbrăcat apoi un costum foarte elegant, din două piese, un sacou de un maro strălucitor și cu o fustă de lungime medie de aceeași nuanță. Pe cap a avut de data aceasta o bentiță neagră, iar în picioare a ales o pereche de pantofi cu toc, negri. Dar nici soțul ei, Bebe Mihu, nu l-a lăsat mai prejos la eveniment. El a purtat un costum bleumarin, cămașă albă și cravată albastră. Întreaga seară cei doi soți au întreținut atmosfera la nunta din America, au fost pe ringul de dans, au dansat și s-au ocupat chiar și de organizare.

Cine este soția lui Gheorghe Gheorghiu

Gabriela Băncescu este una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea de români din New York. Ea și interpretul se cunosc chiar din copilărie.

„Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat”, a mai dezvăluit cântărețul. În altă ordine de idei, Gheorghe Gheorghiu a avut o nuntă la care muți doar visează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *