Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Gheorghe Gheorghiu, dezvăluiri din timpul relației cu Anca Țurcașiu

Gheorghe Gheorghiu, dezvăluiri din timpul relației cu Anca Țurcașiu

03 iun. 2022, 09:56, 1 ,
B, , h, , în Cultural

Gheorghe Gheorghiu (68 de ani) a făcut câteva dezvăluiri inedite despre perioada în care forma un cuplu cu Anca Țurcașiu (52 de ani). Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste în anii ’90, iar după cinci ani de relație au luat-o pe drumuri separate.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, cântărețul a fost provocat să dezvăluie trei defecte ale fostei sale iubite, Anca Țurcașiu. Gheorghiu a acceptat provocarea și a răspuns foarte degajat și sincer despre lucrurile mai puțin știute de publicul larg. Artistul a dezvăluit că „defectele” Ancăi erau narcisismul și frumusețea debordantă.

Gheorghe Gheorghiu, dezvăluiri din timpul relației cu Anca Țurcașiu

“Era narcisistă. Când îi ceream să mergem cu prietenii la un grătar, ea spunea că ,,mai bine citim o carte”. Am rămas în relații bune, suntem prieteni, am fost împreună cinci ani. Era frumoasă, chiar prea frumoasă.

Am fost foarte bine împreună, am făcut un grup cu Mihai Constantinescu și Anastasia, au fost vremuri frumoase. A fost o relație foarte frumoasă. Nu era foarte greu să fiu într-o relație cu Anca Țurcașiu, dar așa a fost să fie. Întotdeauna mi-au plăcut femeile, mereu am avut parte de dragoste și apreciere din partea oamenilor”, a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu.

Gheorghiu a mai făcut o mărturisire neașteptată când a fost pus să spună numele unei vedete împreună cu care și-ar dori să petreacă o noapte în doi, dacă nu ar fi fost însurat. Fără ezitare, artistul a rostit – “Oana Sârbu”.

,,Este o fată extraordinar de dulce. Și e specială, mi-a plăcut întotdeauna de ea. Cred că acum află pentru prima dată.” – a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu.

Gheorgeh Gheorghiu s-a căsătorit la 67 de ani

Gheorghe Gheorghiu s-a căsătorit cu partenera sa, Gabriela Băncescu (52 de ani), în toamna anului trecut, pe 14 noiembrie 2021, în New York. Nunta a avut loc în restaurantul pe care Gabriela îl deține acolo.

Gheorghiu și Gabriela au făcut cunuia religioasă la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din New York, iar a poi a urmat petrecerea . Cântăreața Angela Rusu (47 de ani) a fost eca care a întreținut atmosfera. La frumosul eveniment, mireasa a purtat o rochie alba, lungă, cu mânecă scurtă, iar mirele, un costum negru.

“Gabriela a ales să nu poartă o rochie de mireasă, aşa cum tradiţional se face în asemenea ocazii. A fost alegerea ei, iar eu am respectat-o. De fapt, la vârsta noastră, nu va fi chiar o nuntă tradiţională, dintre acelea cu volănaşe şi tot felul de teme, dar va fi o nuntă mare.

Am emoții, că nu prea sunt obișnuit cu stilul ăsta. Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de o mie de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane. Eu nu aș fi vrut să facem tămbălăul ăsta, mie mi-ar fi plăcut o petrecere mică, restrânsă, frumoasă”, declara Gheorghiu, înainte de marele eveniment.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *