Prima pagină » Actualitate » Gheorghe Flutur, un om fără cuvânt și fără respect pentru alegători. Nu și-a dat demisia după ce a pierdut alegerile, așa cum a promis – VIDEO

Gheorghe Flutur, un om fără cuvânt și fără respect pentru alegători. Nu și-a dat demisia după ce a pierdut alegerile, așa cum a promis – VIDEO

12 aug. 2024, 15:06, 2 ,
în Actualitate

În atenția publică revine Gheorghe Flutur care este un om fără cuvânt pentru că încă nu și-a dat demisia din funcțiile politice așa cum a promis. Vă aducem aminte faptul că Flutur a avut un conflict verbal cu George Simion, președintele AUR, promițând atunci că dacă va pierde alegerile va demisiona din toate funcțiile publice și politice.

La aproximativ 2 luni de la momentul în care a pierdut en fanfare alegerile locale, Gheorghe Flutur este încă în funcția de președintele al Consiliului Județean Suceava și nu are de gând să demisioneze până la terminarea mandatului. Din aceste aspecte putem să deducem că Flutur este un om de o slabă conduită morală și că îi lipsește deontologia politică fiind un om fără cuvânt.

Gheorghe Flutur nu și-a dat demisia așa cum a promis

Gheorghe Flutur nu și-a dat demisia așa cum a promis înainte să piardă alegerile locale din Suceava. Acesta, nu numai că nu și-a depus demisia ci pur și simplu acum își dorește un post de ministru în Guvernul condus de Marcel Ciolacu, așa cum jurnalistul Sorin Roșca Stănescu amintește:

” Are dreptate George Simion care ne reamintește că Gheorghe Flutur, sigur de victoria lui, a anunțat că dacă pierde se retrage din politică. Remarcă pe bună dreptate că George Simion că omul nu are cuvânt. Nu numai că nu se retrage, dar dorește și o poziție ministerială și transpiră pentru a obține un post de ministru în Guvernul Marcel Ciolacu.” explică jurnalistul Sorin Roșca Stănescu.

Unele surse indică faptul că Gheorghe Flutur ar fi un agent sub acoperire a unei țări străine. Coincidență, sau nu, pe teritoriul Sucevei operează mai multe firme care colectează materialul lemnos și îl exportă în afara țării.

Averea ascunsă a baronului de Suceava, Gheorghe Flutur

George Simion a descins în această săptămână în județul condus (până în septembrie) de Gheorghe Flutur. De această dată, liderul AUR a mers în Gura Humorului, într-un complex care ar aparține baronului PNL. Potrivit lui Simion, Gheorghe Flutur ar fi trecut domeniul pe numele prietenului său, care este inginer silvic.

„Gheorghe Flutur are câte o pensiune cam în fiecare regiune importantă din județul Suceava. Am ajuns la Gura Humorului – Acasă în Bucovina – unde el pretinde că are doar 30 de ari din tot acest saivan, din tot acest complex, mascat jumătate în complex turistic. Îl ține sub proprietatea, sub aliasul prietenului lui din copilărie, din comuna Botușana, un modest inginer silvic. Prieten din copilărie, inginer silvic și el pretinde că și-a făcut toată această împărăție”, spune George Simion, într-un videoclip postat pe Facebook.

Liderul AUR l-a confruntat pe „prietenul” președintelui CJ Suceava chiar în localul deținut de acesta.

„Nu vrei să faci puțină pușcărie? Așa meritați! Confiscarea averilor ilicite. Tu și toți bandiții care au furat România”, i-a spus Simion inginerului silvic, care a negat asocierea lui Gheorghe Flutur cu complexul turistic pe care le deține.

Gheorghe Flutur nu este singurul politician căruia George Simion i-a dezvăluit averea. Săptămânile trecute, liderul AUR a mers acasă la deputatul PNL, Alexandru Muraru, dar și la Mihai Chirica, primarul Iașiului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *