Prima pagină » National » Gheorghe Dincă, presupusul ucigaș din Caracal, trece prin momente grele. Cel de-al patrulea avocat a renunțat la dosar

Gheorghe Dincă, presupusul ucigaș din Caracal, trece prin momente grele. Cel de-al patrulea avocat a renunțat la dosar

08 dec. 2020, 18:16,
Bianca Rebegea în National

Gheorghe Dincă, presupusul ucigaș al fetelor Alexandra și Luiza, trece prin momente grele. Cel de-al patrulea avocat al apărării în „Cazul Caracal” a renunțat la dosar. Membru al Baroului Olt, Marian Voinea, spune că a decis să renunțe la dosar, fiindcă a fost afectat în plan personal, din cauza unor evenimente petrecute.

În ultimul timp, se vorbește că Gheorghe Dincă s-a plâns instanței, deoarece avocatul său, Marian Voinea, nu-i acordă asistența juridică de care are nevoie, primind o amendă de 1.000 de lei.

‘”Ca avocat mă simt obligat să-i asigur integritatea drepturilor sale procesuale şi legale şi îi respect prezumţia de nevinovăţie. Îmi voi face datoria în limita mandatului oferit de lege. Toţi avocaţii apărării de până acum au fugit înfricoşaţi de persoana acuzatului.

Am încercat să vorbesc cu el. I-am explicat că există un adevăr peste care nu poţi trece. Dacă nu o faci rişti foarte mult. Cum pot să-l apăr dacă nu cunosc anumite lucruri care pot răsturna oricând cazul?”, a declarat Marian Voinea, pentru Impact.ro.

Mai mult, avocatul spune că Gheorghe Dincă nu vrea să recunoască adevărul în cazul lucrurilor care s-au petrecut la Caracal. Acesta este, în continuare, încarcerat la Penitenciarul de maximă siguranţă din Craiova.

Declarațiile din instanță ale lui Gheorghe Dincă au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu, încă din luna septembrie. Acesta a transmis noi declaraţii pe care Dincă le-a oferit în fata magistraţilor.

În spațiul public au apărut noi declarații incredibile din cazul Caracal, în care a fost implicată Alexandra Măceșanu, nepoata lui Alexandru Cumpănașu.

Ce a declarat Gheorghe Dincă la înfăţişarea în instanţă din data de 23 septembrie

Gheorghe Dincă continuă să surprindă, chiar și din spatele gratiilor. Acesta a făcut o serie de declarații în fața magistraților, printre care a menționat că nu a fost nimeni omorât în casa lui. Mai mult, el a subliniat că pe proprietatea sa nu a curs pic de sânge.

Gheorghe Dincă susține, de asemenea, că autoritățile l-au agresat, bătut, amenințat și obligat să mintă cu privire la acest caz.

Printr-o postare pe Facebook, Alexandru Cumpănașu a făcut publice declarațiile criminalului din Caracal:

„Iată câteva din declarațiile de azi ale MONSTRULUI:
1. „NU am omorât pe nici o fată”‼️
2. „NU a curs o picătură de sânge în casa mea”
3. „Dacă spun mai multe acum vor cădea SCAUNE multe”
4. „Anumiți poliţişti şi procurori m-au bătut și amenințat să declar toate minciunile”
5. „DACĂ familia mea este implicată să plătească‼️ Așa cum stau eu pe scaunul ăsta să stea și ei”‼️
6. „Profilerul m-a învățat să recunosc crimele sub amenințare. Îmi spunea că dacă le recunosc primesc doar 4 ani de închisoare. Venea des la mine în pușcărie. Mă adresam lui cu apelativul „Domnule profesor”‼️”, a relatat Alexandru Cumpănașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *