Prima pagină » Actualitate » Gheorghe Dincă, găsit inconștient în celulă! Ce s-a întâmplat cu acesta?!

Gheorghe Dincă, găsit inconștient în celulă! Ce s-a întâmplat cu acesta?!

12 iun. 2024, 09:33,
în Actualitate

Gheorghe Dincă a fost găsit inconștient în celulă de către colegii lui din Penitenciarul Craiova. Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru crimele din Caracal, își ispășește pedeapsa în Penitenciarul Craiova, unde se află la vârsta de 71 de ani. El este acuzat de răpirea și uciderea adolescentelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Dincolo de gratii, viața lui Gheorghe Dincă este marcată nu doar de pedeapsa primită, ci și de probleme de sănătate. Deținutul se confruntă cu diabet, o afecțiune a coloanei vertebrale și probleme la articulațiile picioarelor.

Un incident neplăcut a marcat recent viața lui Gheorghe Dincă în închisoare.

Gheorghe Dincă, găsit inconștient în celulă

Gheorghe Dincă a fost găsit inconștient în celulă de către colegii lui din Penitenciarul Craiova, potrivit reprezentanților Administrației Naționale a Penitenciarelor. Incidentul s-a soldat cu prăbușirea sa la pământ. Deținutul a primit asistență imediată din partea colegilor de celulă care l-au stropit cu apă rece pentru a-l ajuta să-și revină.

După ce și-a revenit din episodul violent, Gheorghe Dincă a fost preluat de către angajații penitenciarului și dus la medic pentru a primi îngrijiri de specialitate, potrivit Spynews.ro.

Gheorghe Dincă spune că nu le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Deși au trecut 5 ani de la tragedia din Caracal, Gheorghe Dincă neagă uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Totuși, probele și investigațiile ample ale autorităților îl contrazic, motiv pentru care a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.

Gheorghe Dincă persistă în a susține că adolescentele au fost vândute, aruncând în același timp vina pe autorități pentru că nu au dat crezare informațiilor sale legate de caz.

„Pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu le-am omorât, ci le-am vândut! Eu am dat toate detaliile în fața instanței, însă nu au vrut să verifice informațiile.

Până și familiile fetelor le-au cerut magistraților să verifice toate detaliile pe care le-am spus, însă nu au făcut acest lucru.(…) În dosarul în care m-au condamnat n-au avut nicio probă solidă. Expertizele medico-legale contrazic afirmațiile procurorilor”, a declarat Gheorghe Dincă, pentru Spynews.ro.

Iată ce pensie primește Gheorghe Dincă, la pușcărie

Singura sursă de venit a lui Gheorghe Dincă o constituie pensia lunară de 1.000 de lei, virată în contul său de la Penitenciarul Craiova. Conform surselor citate, familia nu mai menține legătura cu el, motiv pentru care aceasta este singura sa sursă de venit.

Surse din cadrul Gândul dezvăluie că deținutul Gheorghe Dincă utilizează pensia lunară de 1.000 de lei pentru achiziții minore și convorbiri telefonice. Totuși, pensia sa urmează să fie poprită în curând, în vederea recuperării datoriei de 610.000 de euro, sumă stabilită de instanță ca despăgubire pentru familiile victimelor sale, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

O consecință a acestei popriri ar fi o reducere cu 30% a veniturilor lunare ale lui Dincă, ceea ce ar duce la o sumă de aproximativ 700 de lei lunar.

Gheorghe Dincă a fost găsit inconștient în celulă de către colegii lui din Penitenciarul Craiova, iar starea acestuia este acum stabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024