Prima pagină » Cultural » Getuța Sterp și soțul ei au postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Getuța Sterp și soțul ei au postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

04 iun. 2024, 10:05,
BZI.ro, în Cultural

Dupa ce au vazut ultima postarea facuta de Getuța Sterp și soțul ei pe o rețelele de socializare, fanii acesteia au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

Geta Sterp este foarte iubită și apreciată de mulți români. De când a apărut pentru prima dată în atenția publicului, tânăra a reușit să atragă o comunitate considerabilă de fani, cu care menține o legătură constantă prin intermediul rețelelor de socializare.

Getuța Sterp și soțul ei au postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare

La fel s-a întâmplat și recent, când sora cea mică a lui Culiță Sterp a postat pe pagina ei personală de Instagram o fotografie alături de soțul ei. În imagine, cei doi apar îmbrățișați, iar Sebastian îi ține mâna pe burtică partenerei sale. Desigur, așa cum era de așteptat, internauții au invadat secțiunea de comentarii, mulți crezând că Getuța este însărcinată.

„Aveți un bebe!”, a fost reacția unei fane.

Trebuie menționat că, până acum, Getuța Sterp nu a comentat acest subiect și nu a confirmat sau infirmat zvonurile despre o posibilă sarcină.

Getuța Sterp are tot suportul din partea bărbatului iubit

Cu ceva timp în urmă, Getuța Sterp a fost foarte deschisă și a împărtășit câteva detalii despre momentele în care se simte lipsită de energie. Tânăra a mărturisit că, în acele clipe, nu dorește să iasă din casă și nu vrea să facă nimic, dar soțul ei o sprijină întotdeauna și reușește să o facă să se simtă mai bine.

„Sunt unele zile în care parcă aș sta numai în casă! La voi cum e? Iarna pare să se instaleze din nou, iar pe mine mă deprimă vremea rece, mohorâta… Nu am vrut să ies din casă, dar Sebi m-a luat cu forța. Nu regret…”, a spus Geta Sterp despre soțul ei, în mediul online.

Geta, sora lui Culiță Sterp, replică tăioasă pentru Mara Bănică

Recent, pe platformele de socializare, Mara Bănica a postat un mesaj în care și-a exprimat dorința ca Zanni să fie câștigătorul competiției „Survivor All Stars”, menționând că nu va susține niciodată pe Iancu Sterp.

Ea a comunicat că a discutat cu mai multe persoane care au avut legături cu familia celebrului cântăreț și care i-au relatat despre situații în care au fost „ciobani bătuți crunt, neplătiți de ani de zile, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi”.

Geta Sterp, sora lui Culiță, s-a infuriat și i-a răspuns cunoscutei jurnaliste! Ea i-a comunicat vedetei că ar trebui să îi fie rușine pentru declarațiile făcute, familia ei nu a tratat pe nimeni cu dispreț, și în curând, se vor confrunta în instanță.

Getuța Sterp și soțul ei au postat recent o imagine emoționantă pe rețelele de socializare, iar fanii lor au ținut să îi felicite imediat.

Comentarii
  • Sictir stearpo/sterilo!! Toată presa este ocupată cu gunoaiele astea, de parcă nu ar mai exista ceva mai important de publicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *