Prima pagină » Actualitate » Getuța Sterp este gravidă. Sora lui Culiță urmează să devină mamă pentru prima oară: „În curând te vom ține în brațe”

Getuța Sterp este gravidă. Sora lui Culiță urmează să devină mamă pentru prima oară: „În curând te vom ține în brațe”

10 aug. 2024, 20:40,
în Actualitate

Getuța Sterp este gravidă. Sora mai mică a lui Culiță se pregătește să devină mămică pentru prima oară și a făcut anunțul pe rețelele sociale. Bruneta și partenerul ei Sebastian sunt în culmea fericirii și abia așteaptă să își strângă bebelușul la piept.

Getuța Sterp este gravidă. În urmă cu doi ani, sora lui Culiță și Sebastian și-au unit destinele în mod oficial, iar acum familia lor se mărește cu un copilaș. Cei doi viitori părinți au făcut anunțul în mediul online, acolo unde au postat un clip emoționant.

Getuța Sterp este gravidă

De asemenea, Getuța le-a arătat internauților și burtica de gravidă, însă nu a dezvăluit sexul bebelușului sau în câte luni se află sarcina.

„Puișorule! În curând, te vom ține în brațe, te vom alinta și îți vom oferi toată dragostea! Mama și tata!”, a scris Getuța Sterp, în dreptul clip-ului în care a făcut marea dezvăluire.

Sora lui Culiță a transmis și un mesaj emoționant pentru noul membru al familiei, asigurându-l că se va bucura de toată dragostea și grija de care va avea nevoie.

„Nu îmi găsesc cuvintele când vine vorba de tine. Nu mi le găsesc, pentru că uneori stau, mă gândesc și nu îmi vine a crede ce minune mi-a zămislit Dumnezeu în pântece. Iubirea este motivul pentru care Dumnezeu a creat lumea. A pus în noi iubire, să te avem pe tine.

Să știi că aici, pe pământ, nu vor fi doar zile senine. Însă eu te voi învăța să trăiești frumos, să fii un om bun și să te bucuri de lucrurile simple, pentru că așa vei găsi adevărata fericire. Abia aștept să vii, să faci primii pași, să mă strigi «mama». În curând, te vom ține în brațe, te vom alinta și își vom oferi toată dragostea. Mama și tata”, a mai spus Getuța, în clipul postat pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *