Prima pagină » Cancan » Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, a răbufnit şi a spus tot ce are pe suflet! „Aștept și niște mesaje de hate!”

Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, a răbufnit şi a spus tot ce are pe suflet! „Aștept și niște mesaje de hate!”

14 dec. 2021, 09:55,
în Cancan

Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, a răbufnit pe rețelele de socializare și le-a adresat un mesaj dur celor care preiau postările familiei. Sora artistului le-a atras atenția celor care publică pe conturile de Youtube știri despre familia Sterp în care folosesc titluri deloc potrivite.

Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, reacție acidă în mediul online

Deranjată de ceea ce se petrece în spațiul public, sora lui Culiță Sterp a ținut să clarifice întreaga situație și a explicat ceea ce i se pare total nepotrivit.

„Bretonul, breton, centură centură…mai, haideți, voi, ăia cu conturile alea de Youtube în care toate story-urile pe care ni le furați, nu poți să pui absolut nimic că voi le luați. Luați-le, vă rog, și pe astea și puneți vă rog, acolo, la titlu, un titlu din ăla de c…t cum numai voi șțiți, așa: «Sora lui Culiță Sterp a ajuns la spital în stare gravă după ce și-a tăiat bretonul și n-a mai văzut nimic vreo două zile».

Și acum, vă dați seama că îmi aștept și niște mesaje din alea de hate în care o să îmi spuneți: «Vai, nesimțito, dar ce urât mai vorbeșți că ai spus cuvântul rahat».

Și voi, prințesele alea care îmi scrieți că eu am zis acel cuvânt magic! Eu știu că nu vă c…ți, că voi nu mergeți nici la baie că voi, prințesele, nu…”, a fost mesajul pe care l-a transmis Geta Sterp pe contul ei de Instagram.

Geta Sterp este foarte activă pe rețelele de socializare

Geta Sterp publică în mod regulat pe Youtube diferite filmulețe în care se află mama Geta, capul familiei Sterp, despre care se știe că nu a avut întocmai o viață ușoară. Mama lor a avut o viață grea și și-a crescut singură copiii.

Tânăra a rugat-o pe aceasta să povestească, în fața tuturor, episodul în care i-au fost arse hainele de către fostul ei soț.

„Mi-a interzis să port tocuri. M-am dus la râu să spăl hainele, eram fericită că am fost la nuntă cu el, cu voi toți, am făcut rost de bani să cinstim. Când am venit de la rău, am văzut în curte un foc, nu era ca acum și era o bucată de material negru. Vai, ăla mi-a fost gândul. Mi-a dat foc la costumul negru, nou-nouț. Am crezut că s-a năruit cerul pe mine. M-am săturat, nu m-am mai dus la muncă. Am răbdat-o și pe asta. Mi-a părut așa rău de costumul ăla. Doar atunci l-am luat pe mine”, a povestit Mama Geta.

Geta Sterp a trăit un șoc de curând când a aflat că Ion Smecheru s-a stins din viață. Tânăra a postat un videoclip pe o rețea de socializare dar și un mesaj emoționant în memoria lui Ion care le-a făcut viețile mai frumoase.

„Nu știu dacă voi vă găsiți cuvintele, însă eu una nu… eram acasă, tocmai ce terminasem cu mâncarea. Aud mașina lu Iancu la poartă și fug după ușă ca să il sperii (cum mai fac de obicei), dar el se uită la mine, cu lacrimi in ochi… și îmi spune” A murit… ION SMECHERUL” 😓 Am început instant să plâng si in minte mi-au venit atât de multe vorbe de-ale lui… glumele lui, efectiv omul simplu, care avea mereu ceva pozitiv de spus. “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`