Prima pagină » Cancan ultimă oră » Geta Sterp, pe urmele fratelui Culiță Sterp!

Geta Sterp, pe urmele fratelui Culiță Sterp!

25 iul. 2021, 21:40,
în Cancan ultimă oră

Geta Sterp i-a uimit pe fanii ei de pe Instagram! Cum cântă sora lui Culiță Sterp.

Familia Sterp este o familie numeroasă și foarte unită. Talentul s-a moștenit în familie, iar pe urmele lui Culiță Sterp se pare că a călcat și sora lui mai mică, Geta. Despre Culiță și Iancu Sterp se știe că au voce și îi încântă pe fani cu piesele lor.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, iar în ultima perioadă a fost tot mai solicitat pentru cântări.

Geta Sterp și-a uimit urmăritorii de pe Instagram cu un videoclip în care cântă o melodie populară. Tânăra i-a transmis fratelui ei mai mare, Culiță Sterp, să îi facă loc în formația lui.

„Culiță… să te gândești să îmi faci loc în formație.

Să cânt și eu… măcar la pomeni, despărțiri, etc”, a scris sora artistului, la InstaStory.

 

Culiță Sterp, adevărul despre banii primiți de la Survivor România

Culiță Sterp  a decis să pună capăt zvonurilor că nu și-ar fi primit banii negociați pe contract, după ce a încălcat regulamentul Survivor România 2021 și a decis să plece acasă. Faimosul a dezvăluit că a primit toți banii și a avut și o surpriză din partea producătorilor.

„Voiam să vorbim despre faptul că eu nu mi-aș fi primit banii de la Survivor și că mi-ar fi afectat contractul, că mi s-au tras din bani.

Am auzit o grămadă de zvonuri. Oameni buni, nu s-a întâmplat acest lucru, ba chiar din contră. Producătorii emisiunii mi-a pus o mie de euro în cont și mi-au spus „ăia sunt pentru copilaș, să-i cumperi cadou copilului”. Am rămas uimit, sunt niște oameni minunați, mă bucur că m-au înțeles că până la urmă este un lucru omenesc, un lucru de înțeles.

Eu nu aveam voie să plec, în contract așa scrie. Dacă pleci, ești descalificat și poți să și nu primești banii, ba chiar să plătești niște despăgubiri. Nu a fost cazul de așa ceva și le mulțumesc încă o dată pentru că m-au înțeles. M-au văzut că în ultima lună le spuneam de fiecare dată că trebuie să ajung acasă, când se naște băiatul”, a povestit Culiță Sterp într-o postare pe Youtube.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`