Prima pagină » Cancan » Geta Sterp, înconjurată de oi de Revelion! Sora lui Culiță Sterp a pus munca înaintea distracției

Geta Sterp, înconjurată de oi de Revelion! Sora lui Culiță Sterp a pus munca înaintea distracției

02 ian. 2024, 10:12,
în Cancan

Geta Sterp a fost înconjurată de oi și nu a renunțat la îndatoririle față de fermă nici la trecerea dintre ani, în noaptea de Revelion. Cea mai mică dintre frații și surorile Sterp rămâne dedicată întru totul afacerii familiei. Astfel, în loc să petreacă asemenea tuturor, Geta Sterp a supravegheat oile care au început să fete.

Seara de Revelion este una extrem de specială pentru multe doamne și domnișoare, care își pun pe ele cea mai frumoasă ținută, se machiază, se aranjează și pășesc încrezătoare către Noul An. În ceea ce o privește pe Geta Sterp, se pare că lucrurile stau cu totul altfel. Sora lui Culiță nu renunță la îndatoririle pe care le are față de fermă nici în seara de Revelion.

Geta Sterp, înconjurată de oi de Revelion

Geta Sterp este foarte apreciată de publicul său din mediul online datorită simplității de care dă dovadă. Tânăra a ales să ducă mai departe afacerea familei sale cu animale și este mereu la fermă, ajutând-o pe mama Geta. Astfel, sora lui Culiță Sterp este mereu înconjurată de animale, contribuind fie la îngrijirea lor, fie la comercializarea produselor naturale în magazinul familiei, fiind foarte mândră de viața pe care o duce.

În seara de Revelion, Geta Sterp a avut de îndeplinit o misiune specială: să aibă grijă de cei doi berbecuți pe care o oiță de la ea de la fermă i-a adus pe lume. Tânăra, îmbrăcată în haine de țară și cu părul prin coc, s-a filmat din grajdul oilor, transmițându-le o urare specială de Revelion urmăritorilor săi din mediul online.

„Dragilor, pe mine mă prinde Anul Nou aici, lângă oițe. Au început să fete. Înainte am adus una, am băgat-o în boxă, avea doar un berbecuț. Zic: Doamne, ce berbecuț frumos! Este un pic mai micuț, dar e frumos, e breaz. Până una alt, a mai fătat unu între timp. Tot așa frumos! Atâta grijă are de ei!

Eu voiam să vă urez un An Nou fericit! Să dea Dumnezeu să aveți sănătate, bucurii, împliniri pe toate planurile. Sănătate din belșug, pentru că dacă avem sănătate le putem îndeplini pe toate. Vă pup cu drag și la mulți ani !”, a spus Geta Sterp pe TikTok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024