Prima pagină » Cancan ultimă oră » Geta Sterp, gest neașteptat, imediat după nuntă! Iancu a reacționat: „Nu știu cum de a lăsat-o Sebi”

Geta Sterp, gest neașteptat, imediat după nuntă! Iancu a reacționat: „Nu știu cum de a lăsat-o Sebi”

08 oct. 2022, 13:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

În urma cu circa o săptămână, Geta Sterp a făcut pasul cel mare alături de alesul inimii, Sebastian Crăciunescu. După marele eveniment, tânăra nu și-a petrecut timpul relaxându-se după multele zile în care a muncit cot la cot alături de familia ei pentru organizarea nunții, ci a mers direct la oi alături de fratele său, dar și de Sebi, pentru a da o mână de ajutor.

În cadrul celui mai nou vlog  postat de Iancu Sterp pe YouTube, Geta s-a întors de la oi pentru a-i da o mână de ajutor fratelui său. Nu a fost singură, căci s-a oferit și Sebi să contribuie la muncile de la stână.

Geta Sterp, de la nuntă direct la stână

Iancu nu a putut să nu remarce faptul că, în ciuda faptului că este e proaspăt măritată, sora sa a venit la oi pentru a le pregăti pe cele bătrâne ca să fie vândute. Au pus cu toții mâna la treabă și au dus la îndeplinire misiunea.

În propriul stil caracteristic, fratele Getuței a făcut  și o serie de glume la adresa surorii sale, spunând că nu numai că Sebi i-a dat voie soției sale să se întoarcă la oi, dar a venit chiar și el.

„Geta, pe lângă că s-a măritat, vrea să mă ajute și astăzi. Cred că pentru ultima dată o mai prind la oi. Nu știu cum de a lăsat-o Sebi, și a venit și Sebi. Avem misiune să alegem oile bătrâne să le vindem. Așa că am făcut o gașcă serioasă”,  a spus Iancu Sterp.

Bineînțeles, Getuța i-a oferit replica fără să stea pe gânduri. I-a dat de înțeles fratelui său că își dorește să se implice la stână, însă cu măsură, având în vedere că are verigheta și manichiura făcută ca la carte.

„Dragă, m-am întors de la nuntă, dar sunt cu verighetă și cu manichiura făcută, nu pot să mi-o stric la oi.”, a răspuns Geta Sterp, în același spirit de glumă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *