Prima pagină » Cancan » Geta Sterp, despre produsele vândute de mama sa la piață. „Dacă mai aud că sunt scumpe, vă iau la bătaie” 

Geta Sterp, despre produsele vândute de mama sa la piață. „Dacă mai aud că sunt scumpe, vă iau la bătaie” 

17 ian. 2024, 14:34,
BZI.ro, în Cancan

Geta Sterp a vorbit despre  produsele vândute de mama Geta la piață și despre prețul acestora. Geta a fost întotdeauna admirată pentru că nu se teme să arate în mediul online că este o fată modestă, provenind din mediul rural, care se ocupă cu drag de treburile casnice și de îngrijirea oilor de la stână. În prezent, sora lui Culiță trece printr-o durată extremă de ocupată, în care găsirea unui moment liber este o provocare.

Se străduiește să pună toate lucrurile în ordine și le-a prezentat admiratorilor săi dovezi concludente pentru a justificat nu doar munca sa de zi cu zi, ci și pentru prețurile produselor pe care le comercializează în magazinul mamei Geta.

În această activitate, principala ocupare a Getei Sterp este legată de gestionarea oilor de la stână, care au început să se reproducă, ceea ce face munca tot mai dificilă. Getuța are o mare parte din responsabilități asupra sa, dar tânăra continuă să se dedice activității pe care o iubește, chiar dacă eforturile depuse lasă urme.

Internauții s-au revoltat când au văzut prețuri uriașe

Recent, mama Geta și Getuța au mers la Târgul din Negreni ca să-și vândă produsele naturale. Acestea nu au fost singure, ci au fost ajutate de soțul Getuței, Sebastian Crăciunescu. Tânărul le-a ajutat pe cele două atât la așezarea mărfii, cât și la vânzare.

Printre participanții la târg s-a aflat și un urmăritor de pe internet care i-a recunoscut pe toți. Bărbatul a scos telefonul instant pentru a-i filma și a da de veste pe internet că familia Sterp vinde în Negreni.

În clipul video se observă că toți erau foarte implicați în această activitate. Se poate observa și stocul diversificat de produse scoase la vânzare, dar și prețurile lor, care au stârnit reacții acide din partea oamenilor de pe TikTok.

Geta Sterp, despre produsele vândute de mama Geta la piață

După-o zi de muncă grea la oi, Geta Sterp a dezvălui internauților cum arată mâinile sale, iar prețurile considerate de unii ca fiind ridicate, sunt justificate prin munca intensă pe care o depune zilnic la animale.

„Vedeți mâinile mele? Este foarte multă muncă atunci când fată oile. Dacă mai aud pe cineva că spune despre miei sau brânză că sunt scumpe, vă iau la bătaie, cu palmele astea”, a spus Geta Sterp în mediul online.

Ce prețuri a avut mama Geta la magazin

În comparație cu anul 2022, prețurile produselor pe care mama Geta le vinde în magazin au crescut cu câțiva lei în anul 2023.

Astfel, de la 48 de lei, un kilogram de brânză a ajuns să coste suma de 50 de lei. De asemenea, un kilogram de jumări costă 80 de lei la magazinul mamei Geta.

Pe lângă brânză și jumări, mama Geta vinde în magazinul său diferite produse tradiționale, bio, care sunt adesea consumate și apreciate de numeroși clienți, și despre care a vorbit Geta Sterp.

Comentarii
  • Mie prețurile mi se par mici, dar eu nu consum carne de oaie, brânză de oaie, ouă de oaie.
    Mare păcat, aș fi stat la rând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *