Prima pagină » Cancan » Geta Sterp a umilit-o pe Daniela Iliescu, de faţă cu toată lumea. Are legătură cu fosta soție a lui Culiță

Geta Sterp a umilit-o pe Daniela Iliescu, de faţă cu toată lumea. Are legătură cu fosta soție a lui Culiță

04 iun. 2024, 14:27,
BZI.ro, în Cancan

Geta Sterp a umilit-o pe Daniela Iliescu, de faţă cu toată lumea, turnând gaz pe foc în scandalul pornit recent de mama ei. Și asta cu toate că sora mai mare, Ileana, recomandase că cel mai bine pentru familia ei ar fi să nu-și mai spele rufele în public. Însă, cum Geta Sterp a fost mereu mai rebelă, nu a rezistat să nu o înțepe un pic pe iubita lui Culiță.

Geta Sterp este o fire foarte sinceră și directă, iar mereu spune lucrurilor pe nume fără să ezite. Deși a încercat să nu dea amploare situației controversate din familia ei, iată că n-a mai rezistat și a dat cărțile pe față. În timp ce s-a filmat pe muzica artistei Carmen de la Sălciua, adică fosta ei cumnată, fiica cea mică a mamei Geta a spus cât de mult o „iubește” pe Daniela Iliescu, actuala ei cumnată, potrivit Cancan!

Sămânță de scandal în familia Sterp

Lucrurile n-ar fi fost roz în familia lui Culiță Sterp încă de la începutul relației lui cu Daniela Iliescu. Cei doi sunt împreună de ani buni, dragostea plutește în aer, se înțeleg de minune și împreună au și un băiețel minunat, pe Milan. Doar că, nora nu are o relație tocmai bună cu soacra ei și nici invers. Ba chiar nici cu Ileana Sterp n-ar mai ține legătura iubita lui Culiță, deși erau de nedespărțit, motiv pentru care a pus-o și nașa băiețelului ei.

Scandalul este unul vechi, însă de curând totul a luat o amploare așa cum nimeni nu se aștepta. Mama Geta a fost prezentă în emisiunea lui Măruță, unde a făcut haz de necaz înainte de finala Survivor România. Femeia a scăpat „porumbelul” atunci când a vorbit despre cât de fideli sunt băieții ei într-o relație amoroasă.

Dacă despre Iancu Sterp a avut numai cuvinte de laudă și a precizat că este bărbatul unei singure femei, nu același lucru l-a spus și despre fiul ei mai mare. Mama Geta a pus la îndoială faptul că artistul Culiță Sterp ar fi fidel în relația lui, pentru că știa că umblă din floare în floare.

Geta Sterp a umilit-o pe Daniela Iliescu, de faţă cu toată lumea

Ei bine, de la o glumă s-a ajuns la un scandal uriaș, căci Daniela Iliescu s-a arătat deranjată de astfel de afirmații venite din partea soacrei. După ce și-au spus verzi și uscate în mediul online, conflictul s-a stins pentru o scurtă vreme.

O vreme, Geta Sterp s-a abținut să nu spună prea multe despre scandalul dintre Daniela Iliescu și mama Geta. Cu toate acestea, nu a mai rezistat și a început să arunce săgeți către „cumnata” ei. Recent, tânăra s-a filmat pe muzica lui Carmen de la Sălciua, fosta ei cumnată, și s-a postat pe internet. De acolo, a pornit un val de reacții în mediul online. Geta s-a văzut nevoită să le răspundă tuturor și a aruncat o replică tăioasă.

„Zici că îi face în ciudă Danielei, ascultând-o pe Carmen”, a comentat cineva, pe TikTok.
„Îmi pasă maxim și de una și de alta”, a răspuns ironic Geta Sterp.
„Până acum n-o suporta pe Carmen, acum îi ascultă muzica”, a mai scris cineva.
„Melodiile i le-am ascultat mereu. Ce vrei dacă îmi plac?”, a răspuns Geta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *