Prima pagină » Cancan » Geta Sterp a spus adevărul despre micul Beni. Ce au spus internauții despre băiețel

Geta Sterp a spus adevărul despre micul Beni. Ce au spus internauții despre băiețel

22 dec. 2021, 11:20,
BZI.ro, în Cancan

Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, le-a răspuns internauților care au spus că familia acesteia îl exploatează pe micul Beni. Puștiul a hotărât să rămână în sânul familiei celebrului cântăreț, iar tot mai mulți oameni au vrut să îl ajute.

Geta a făcut în urma cu câteva luni un vlog în care a explicat cum a ajuns Beni la ei și de ce i-au permis să rămână în sânul familiei.

Geta Sterp, despre micul Beni

Puștiul a declarat că și-a dorit foarte mult să fie alături de familia Sterp pentru că s-a simțit că într-o adevărată familie, protejat și iubit. Tot Geta a dezvăluit că Beni îi ajută la treburile casnice, merge la oi și face după posibilități anumite munci pe care i le da mama Geta.

Geta Sterp: „Beni a zis că nu mai vrea să se ducă acasă. Noi nu știm care sunt legile, regulile, cert este că la noi se simte bine, o să înceapă școala, o să avem grijă de el în continuare.

Beni: „Mama Geta înseamnă pentru mine o mama pe care nu am avut-o atâția ani.

Nu am simțit pe nimeni să îmi zică un compliment frumos, numai înjurături. Nu am găsit liniștea într-o mamă. Nu știu ce este ăla tată. Nu am văzut pe nimeni să mă ia în brațe. Pe tine te consider o soră mai mare.”

Deși au fost prezentate toate aceste detalii, unii internauți au spus că familia l-a primit pe Beni doar pentru a-l pune la muncă.

Geta a ținut să lămurească și acest aspect spunând că Beni ajută la treburi fix cu ce poate deoarece așa a fost și ea educată și frații ei ca de mici să știe cu ce se mănâncă munca. Însă, Beni nu doar că îi ajuta cu ce poate pe cei din familia Sterp, el merge și la școală, mama Geta având grijă ca băiatul să și învețe.

Beni și Iancu Sterp au împărțit cadouri copiilor

Beni și Iancu au mers și au donat cadouri copiilor care provin din familii defavorizate. Cei doi au umplut mașina, Iancu și-a pus costumul de Moș Crăciun și astfel, încă o dată, familia Sterp a mai bifat o reușită de ordin sufletesc făcându-i pe cei din jur fericiți, în special pe copii.

Beni, copilul de suflet al familiei Sterp

Beni, copilul ajuns celebru peste noapte cu ajutorul familiei Sterp, nu a avut deloc o viață și un trai ușor. Mai mult, copilul nu a avut parte nici de dragostea părinteasca, nici de o masă caldă și nici de o vorbă bună din partea celor care i-au dat viață. Băiatul recunoaște că a primit multe înjurături la viață lui, însă acum se simte foarte fericit și protejat de familia Sterp. Și dacă acum este crescut și educat frumos, pe când avea doar 4-5 ani, Beni a fost dus la casa de copii.

Recent, sora artistului care a participat la Survivor a încărcat pe YouTube un videoclip în care Beni vorbește despre viața sa. Internauții au fost impresionați până la lacrimi de povestea băiatului. Beni venea în urmă cu ceva timp să îi ajute la treburi gospodărești și la magazinul familiei. Și dacă au văzut că Beni este un băiat cu bun simț și cu suflet curat, familia Sterp l-a luat în casa lor. Totodată, copilul a fost foarte impresionat de Culiță când a participat la show-ul de supraviețuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *