Prima pagină » Radio » Actualitate » Geta, sora mai mică a lui Culiță Sterp, se mărită? Mama Geta a dat-o de gol

Geta, sora mai mică a lui Culiță Sterp, se mărită? Mama Geta a dat-o de gol

09 sept. 2022, 15:12, 1 ,
BZI.ro, în Radio

Mama Geta a dat-o de gol pe sora mai mică a lui Culiță Sterp că se mărită, aceasta făcând anunțul în fața camerelor de filmat. În prezent, doar Geta și Iancu, mezinii familiei, încă nu sunt căsătoriți, dar acest lucru pare a fi pe cale să se schimbe. Cu toate acestea, Geta Sterp nu a dorit să confirme sau să infirme acest lucru și a schimbat subiectul.

Familia Sterp împreună cu mama Geta au devenit rapid populari și îndrăgiți de publicul din România datorită felului lor de a fi. Culiță Sterp a fost cel care a dat tonul, datorită faptului că este un foarte apreciat artist de muzică de petrecere și manele. Apoi, și Iancu Sterp și-a făcut intrarea în showbiz, grație emisiunilor Survivor și Puterea Dragostei. Încet-încet, și mama Geta, dar și surorile Sterp au ajuns în atenția publicului. În prezent, doar Ileana și Culiță și-au întemeiat familii, având câte un copil. Dar se pare că acest lucru este pe cale să se schimbe.

Geta, sora mai mică a lui Culiță Sterp, se mărită?

Mama Geta a anunțat încă o nuntă în familie, cu ocazia unui vlog. Geta și Iancu, frații mai mici ai lui Culiță Sterp, sunt cei doi copii ai familiei care încă nu s-au așezat la caselor lor. Însă, se pare că acest lucru se va întâmpla cât mai curând, mai ales în cazul fetei. Oricum, nu este pentru prima data când se vorbește, printre altele, despre nunta Getei. Cea care a adus în atenția celor din online subiectul căsătoriei fiind chiar mama sa.

În cel mai recent vlog de familie, Geta și mama sa au făcut o scurtă plimbare la Sibiu, acolo unde, mama lui Culiță i-a pus pe internauți pe gânduri, dar i-a și amuzat teribil.

„Bună, prieteni. Bine v-am găsit la un nou vlog. Mă aflu cu scumpa mea”, a spus Geta Sterp în vlog-ul său.

La rândul său, atunci când a venit vorba să își salute admiratorii, Mama Geta a ținut să precizeze că plimbarea ca între fete are loc chiar înainte de fiica cea mică să se căsătorească.

„Înainte să se mărite fata asta”, a spus mama Geta în online.

Fără să ofere mai multe amănunte despre marele eveniment, când și unde va avea loc, Geta a preferat să fie mai discretă în ceea ce privește viața sa personală și a schimbat rapid subiectul.

Mama și fiica și-au luat mâncare la pachet

Tânăra le-a povestit celor care o urmăresc cum a decurs drumul lor de la Deva la Sibiu, dar și gest a făcut mama sa. Spre amuzamentul internauților, Mama Geta a demonstrat, a mia oară, că este inventivă, gospodină și se gândește la bugetul familiei. Fiindcă drumul a fost unul lung, Mama Geta nu a plecat de acasă cu mâna goală, ci a pus o farfurie cu mâncare la pachet.

Femeia, conștientă că vor sta multe ore nemâncate, a pregătit mămăligă, ciuperci și carne.

La fel de sinceră și asumată, Geta și-a ascultat mama și, în puținul timp liber pe care l-au avut, a oprit la o terasă pentru a mânca, dar nu și pentru a comanda. Astfel, cele două s-au așezat la terasa unui restaurant, dar și-au mâncat pachetul adus de acolo, pe motiv că mâncarea lor naturală e mai bună.

„Sunt cu scumpa în Sibiu, mai facem niște cumpărături pentru casă. M-a oprit și Poliția pe autostradă, că am depășit puțin limita. Am ajuns în Sibiu, n-am mâncat nimic astăzi, dar mama Geta a adus mâncare de acasă. Mergem la terasă și mâncăm mămăligă cu ciuperci și carne de acasă”, a mai adăugat sora cea mica a lui Culiță Sterp.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *