Prima pagină » Cultural » Geta, sora lui Culiță Sterp, replică tăioasă pentru Mara Bănică. „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima…”

Geta, sora lui Culiță Sterp, replică tăioasă pentru Mara Bănică. „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima…”

28 mai 2024, 08:14, 1 ,
în Cultural

Geta, sora lui Culiță Sterp, a reacționat la declarațiile făcute în mediul online de Mara Bănică! Cunoscuta jurnalistă a postat recent pe platformele de socializare un mesaj în care aduce acuzații severe la adresa familiei Sterp, afirmând că mulți au fost „supuși abuzurilor de către această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți de ani de zile, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi”.

Reacția surorii artistului a fost una puternică!

Ce a transmis Mara Bănică

Recent, pe platformele de socializare, Mara Bănica a postat un mesaj în care și-a exprimat dorința ca Zanni să fie câștigătorul competiției „Survivor All Stars”, menționând că nu va susține niciodată pe Iancu Sterp. Ea a comunicat că a discutat cu mai multe persoane care au avut legături cu familia celebrului cântăreț și care i-au relatat despre situații în care au fost „ciobani bătuți crunt, neplătiți de ani de zile, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi”.

„De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg, în opinia mea nu îi acorda circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun”, spune Mara Bănică în mesajul publicat pe pagina sa de Facebook.

Geta, sora lui Culiță Sterp, replică tăioasă pentru Mara Bănică

Geta Sterp, sora lui Culiță, s-a infuriat și i-a răspuns cunoscutei jurnaliste! Ea i-a comunicat vedetei că ar trebui să îi fie rușine pentru declarațiile făcute, familia ei nu a tratat pe nimeni cu dispreț, și în curând, se vor confrunta în instanță.

„Să iti fie rușine pentru ce ai scris! Noi suntem oameni simpli, de la țară, cu frică de Dumnezeu! Dar tu pentru minciunile spuse aici, o să dai cu subsemnatul în instanță! Am înțeles ca nu îl susții pe Iancu, nici nu are nevoie de așa ceva din partea ta, are cine să o facă, dar ca să vorbești așa trebuie să fii ultima, după ultima… să nu zic ce! Dar ne vedem curând, nu îți face griji Mara Banică!

Noi nu ne-am bătut niciodată joc de nimeni, motiv pentru care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu sănătate în primul rând și cu multe altele! Dar o să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură prin ce minciuni ordinare ai spus despre noi! Nu rămâne așa, te asigur «distinsă doamnă!»”, a Geta, sora lui Culiță Sterp, la postarea publicată de Mara Bănică pe Facebook.

Comentarii
  • Șictir, sterpilor/sterililor!! Nu sunteți altceva, decât niște gunoaie, care se pretind afiș mari vedete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *