Prima pagină » Radio » Actualitate » Geta, sora lui Culiță Sterp, face nuntă în curând. Cine este alesul inimii ei

Geta, sora lui Culiță Sterp, face nuntă în curând. Cine este alesul inimii ei

28 sept. 2022, 12:28,
în Radio

Geta, sora mai mică a lui Culiță Sterp, se pregătește de nuntă, urmând să se căsătorească cu alesul inimii ei, Sebastian. Fericitul eveniment ar urma să aibă loc în luna octombrie, toate detaliile fiind puse la punct. Iar acest lucru nu poate decât să o bucure pe mama Geta, care nu o dată a spus că își dorește cât mai mulți nepoți.

Fericire mare în familia Sterp, deoarece Getuța, fata cea mică, urmează să se așeze la casa ei. Astfel, după nunta care va avea loc în luna octombrie, mai rămâne ca și Iancu Step să facă pasul cel mare. Cât despre fiul cel mare, Culiță Sterp, chiar dacă nu a făcut nunta, acesta e ca și însurat cu Daniela Iliescu, cu care are un copil.

Geta, sora lui Culiță Sterp, face nuntă în curând

Geta Sterp este tare fericită, asta pentru că urmează să se căsătorească cu alesul inimii ei, Sebastian, și bineînțeles că, întreaga familie se bucură pentru acest pas pe care tânăra îl va face alături de bărbatul ce îi va deveni soț. Astfel, în octombrie, Geta va îmbrăca rochia de mireasă, iar viața ei se va schimba destul de mult.

Și aceasta deoarece Geta Sterp și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a explicat concret că, după căsătorie, ea și viitorul ei soț, Sebastian, au alte planuri și îi pare rău, dat fiind faptul că i-ar fi plăcut să trăiască în continuare viața simplă de până acum.

Nu de mult, Geta Sterp a realizat un vlog extrem de emoționant. Mai precis, tânăra s-a filmat după ce a plecat de acasă, pentru a ieși în calea oilor, așa cum obișnuia să facă dintotdeauna, însă emoțiile au cuprins-o instant și a izbucnit în lacrimi, atunci când s-a gândit că ar putea fi ultima dată când face asta.

„Am emoții și îmi vine să plâng, nu știu câți dintre voi înțelegeți treaba asta. Încerc să mă filmez, dar nu știu dacă mă pot abține. Am plecat de acasă și merg în calea oilor și venind așa pe drum m-a luat melancolia. Nu știu câți dintre voi înțelegeți, după cum spuneam, mai este foarte puțin timp și mă căsătoresc și sunt foarte fericită din acest motiv și știu că o să înceapă o nouă etapă din viața mea, dar m-au luat toate stările și m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin calea oilor și când trăiesc astfel de momente. Plâng de fericire, e fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit. Dacă mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri”, a povestit Geta Sterp.

Când se căsătorește Geta Sterp

Mult a fost, puțin a mai rămas până când Geta Sterp va îmbrăca rochia albă de mireasă. Mai precis, la sfârșitul acestei săptămâni, duminică, pe 2 octombrie, Geta și Sebastian vor ajunge în fața Altarului. Nu de mult, mama Geta a povestit în detaliu cum va arăta fericitul eveniment, dar și care sunt tradițiile din zonă, pe care mirii le vor respecta cu sfințenie.

„Fata și-a cumpărat rochia de mireasă, am vorbit aici undeva să facem prăjituri, va face și Denisa a lui Iancu prăjituri că face prăjituri foarte bune cu mama ei. Noi nu o să avem timp. Aici în sat obiceiul e să vină oamenii să vadă mireasa, vine cine vrea și atunci trebuie să îi servești cu o prăjitură, un pahar de țuică, cu o apă, un suc, fiecare ce dorește. Vin și cei care nu sunt invitați, oamenii care vor să vadă mirii.(…)

Acum sperăm să fie alai mare de nuntă că suntem în sate învecinate. O să vină mirele după mireasă cu nănași cu tot, o să ia mireasa, o să o ducă în sat la mire să se cunune la primărie și o să coboare la noi în sat să se cunune la biserică și de aici avem masa la vrei 30 de kilometri. O să fie numai o muzică și o nuntă pe toată valea aici la noi”,  a dat detalii mama fraților Sterp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`