Prima pagină » Cancan » Gestul vulgar făcut de o elevă ieri în prima zi de școală. Ce a făcut în timpul pozei de grup

Gestul vulgar făcut de o elevă ieri în prima zi de școală. Ce a făcut în timpul pozei de grup

15 sept. 2020, 09:42,
BZI.ro, în Cancan

Prima zi de școală a debutat ieri pentru sute de mii de elevi emoţionaţi să îşi revadă colegii. Acelaşi lucru l-am putea spune şi despre o elevă care şi-a gestionat emoţiile într-un stil mai aparte. Copila a devenit virala datorită gestului pe care l-a făcut în timp ce s-a fotografiat alături de întreaga clasă.

Gestul făcut de o elevă, ieri, în timpul fotografiei cu clasa a devenit viral în mediul online. Tânăra eleva apare alături de colegii săi, dar și de învățătoare. Aflată în prim-plan, elevă a profitat de acest lucru și a șocat pe toată lumea.

Gestul necugetat făcut în prima zi de şcoală

Eleva își arată, cu mândrie, degetul mijlociu, în mulțimea de copii, deși în spatele ei se află învățătoarea, dar și ceilalți colegi ai săi, aproape toți cu buchete de flori în mână.

Imaginea în sine a făcut înconjurul internetului şi a fost postata pe mai multe grupuri. Internauţii au adăugat sute de comentarii la fotografia cu pricina.

„Cea mică, în prim plan , este purtătorul de cuvânt al tuturor. Nu puteau râde, nici căsca, nici strănuta, nici scărpina ,era pericol de infectare!
Ei ca ei…dar så vezi doamna învăţătoare ce se bucura de atâtea flori
Dragoste și iubire de școală cum rar am văzut” sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți, la fotografia în cauză.

Cum a venit îmbrăcată azi, în prima zi de şcoală, o elevă de la Liceul Tudor Vianu din Bucureşti

Din cauza pandemiei de coronavirus, anul şcolar a început astăzi diferit faţă de ceilalţi ani. Şcolarii nu au mai venit cu flori la şcoală, aşa cum se proceda de obicei, au avut măşti şi uniformele corespunzătoare. Însă o elevă de la Liceul Tudor Vianu din Bucureşti a uimit pe toată lumea cu ţinuta pe care a ales-o în prima zi de şcoală. Fata a fost luată în vizor de către paznicul insitutiei de învăţământ, care s-a arătat a fi deranjat de vreun lucru ce avea legătură cu elevă.

O elevă de la Liceul Tudor Vianu din Capitala şi-a uimit colegii cu outfit-ul ales în prima zi de şcoală. Micuţa nu a ţinut cont de uniformă şi nici de ţinută serioasă, ci s-a îmbrăcat colorat, într-o fustiţă din tulle, tip tu-tu, de culoare roz şi cu aplicaţii florale, a purtat sandale în picioare, părul prins, masca de protecţie la locul ei şi o cămaşă neagră.

Ce a făcut Carmen Iohannis în prima zi de şcoală

La începutul fiecărui an şcolar, Carmen Iohannis este una dintre cele mai urmărite personaje. Chiar dacă este prima doamnă a României, soţia preşedintelui a ales să predea în continuare elevilor de la un liceu din Sibiu. Anul acesta, în plinapandemie de coronavirus, Carmen Iohannis a ales să evite aglomeraţia şi nu a fost văzută încă prin ochii presei.

Ca la începutul fiecărui an şcolar, Carmen Iohannis este printre cele mai urmărite personaje. Asta şi pentru că, în ciuda statutului de „prima doamnă a României, soţia preşedintelui a ales să nu renunţe la catedră şi să mai conducă la clasa încă o generaţie de copii. Şi anul acesta, în plină pandemie de coronavirus, Carmen Iohannis a ales aceeaşi cale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *