Prima pagină » International » Gestul radical făcut de prințul Harry după nașterea fetiței sale

Gestul radical făcut de prințul Harry după nașterea fetiței sale

07 iun. 2021, 17:35,
în International

Titlurile HRH are prințului Harry vor fi eliminate din expoziția dedicată mamei sale, prințesa Diana. Se pare că expoziția Palatului Kensington care prezintă iconica rochie de mireasă a prințesei Diana precum și alte ținute regale, a folosit în mod incorect titlul de HRH al ducelui de Sussex și urmează să fie eliminat.

Gestul prințului Harry după nașterea fetiței sale

Rochia de mireasă iconică a fost expusă săptămâna aceasta la Palatul Kensington, ca parte a unei noi expoziții de modă regală. Prinții William și Harry, care dețin tehnic rochia, au împrumutat-o ​​Palatelor Regale istorice pentru a forma o piesă centrală a expoziției despre Stilul Regal.

Conform afișului care prezintă rochia și faptul că acum aparține prinților William și Harry, în cazul amândurora în dreptul numelui este și inclus HRH.

Potrivit reprezentanților expoziției, etichetele vor fi actualizate, fiind vorba despre o eroare administrativă.

Pe 8 ianuarie 2020, Harry și soția sa, Meghan Markle, au anunțat că se vor retrage din funcțiile superioare din cadrul familiei regale, în urma discuțiilor la Sandringham cu prințul Charles, prințul William și regina Elisabeta a II-a.

Renunțarea la îndatoririle regale oficiale presupune că prințul Harry și soția lui nu mai folosesc titlul: Alteța sa Regală (His Royal Highness, Her Royal Highness).

Prințul Harry a devenit tată de fată

Vineri, 4 iunie 2021, prințul Harry a devenit tată de fată. Soția sa, actrița Meghan Markle a născut o fetiță care le va întregi familia. Cei doi mai au acasă un băiețel e nume Archie. Numele fetiței lor are dublă semnificație: Lilibet-Diana, ca tribut pentru Regina Elisabeta a II-a și pentru prințesa Diana.

Lilibet era numele de alint pe care prințul Philip îl folosea când se adresa soției sale, regina Elisabeta a II-a. Meghan și Harry arată, prin acest gest, că sunt în continuare apropiați familiei regale britanice, chiar dacă au renunțat la îndatoririle lor regale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *