Prima pagină » Cancan » Gestul pe care Monica Tatoiu nu îl va uita niciodată. Ce a emoționat-o la înmormântarea mamei sale

Gestul pe care Monica Tatoiu nu îl va uita niciodată. Ce a emoționat-o la înmormântarea mamei sale

17 oct. 2022, 12:38,
în Cancan

Monica Tatoiu a depănat câteva amintiri pe care le are cu mama ei, trecută la cele veșnice de curând. Femeia de afaceri a povestit ce a impresionat-o la înmormântarea femeii care i-a dat viață.

Mama ei, de meserie profesoară, nu a fost uitată de foștii ei elevi.

Ce a emoționat-o pe Monica Tatoiu la înmormântarea mamei sale

„La înmormântarea ei au venit ultima generație de la Peciu Nou. Au zis că au venit la doamna dirigintă. Ne-a spus că era mama lor. Îți dai seama că aveau 64 de ani și plângeau…”, a mărturisit Monica Tatoiu în lacrimi la Prima TV.

Fosta patroană Oriflame România a mai spus că moartea mamei sale, doamna Dica, a reunit-o cu fratele ei cu care se certa cam des. Până la vestea neplăcută pe care afacerista a primit-o, aceasta nu vorbea cu fratele ei.

Vedeta și-a amintit și de ceilalți membri ai familiei sale. Despre bunicul și tatăl ei a vorbit cu foarte multă mândrie. A spus că bunicul ei era notar cu studii făcute la Viena, în timp ce bunica era o femeie simplă, însă extrem de muncitoare.

Mama Monicăi Tatoiu își dorea să devină călugăriță

Afacerista a mai spus că mama ei își dorea să devină călugăriță, iar în ultima parte a vieții a scris un material amplu despre reinterpretarea bibliei:

„Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește. A vrut să se facă călugăriță. În ultimii cinci ani, a scris foarte mult, la reinterpretarea bibliei și a zis că după moartea ei să public acel manuscris, la care a lucrat. Nu mi-a dat voie să-l văd înainte. Și asta voi face pentru ea pentru ea”, a conchis cunoscuta afacerista.

Declarație controversată făcută de femeia de afaceri: „Nu știu unde e înmormântat tata…”

Monica Tatoiu a vorbit în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” despre relația pe care a avut-o cu tatăl său.

„Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt proaste, că femeile care fac artă sunt c****. (…) El fiind un mare doctor, un geniu”, a povestit aceasta.

„Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul. A fost o căsătorie aranjată. Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ”, a continuat Monica Tatoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`