Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gestul lui Cătălin Scărlătescu i-a înfuriat pe toți! Gina Pistol a intervenit. Nici măcar Sorin Bontea nu s-a putut abține

Gestul lui Cătălin Scărlătescu i-a înfuriat pe toți! Gina Pistol a intervenit. Nici măcar Sorin Bontea nu s-a putut abține

07 apr. 2023, 19:39,
în Cancan ultimă oră

Emisiunea Chefi la cuțite devine din ce în ce mai tensionată, iar momentele în care cei trei chefi se ceartă nu mai sunt ascunse. De această dată, Cătălin Scărlătescu a fost acuzat că a trișat atuncă când a gătit pentru a câștiga o amuletă importantă.

Deznodământul le-a lăsat un gust amar colegilor lui Scărlătescu, acesta, după cum s-a văzut și pe cameră, apelând la un artificiu în speranța că nu va fi observat de colegii săi.

Cătălin Scărlătescu, acuzat că a trișat la Chefi la cuțite

Ieri, o nouă amuletă a fost pusă la bătaie la Chefi la cuțite, iar lupta a devenit acerbă. Se pare că și de această dată, celebra amuletă a fost câștigată tot de Cătălin Scărlătescu.

Însă, acesta nu a câștigat pe drept amuleta, ci se pare că a trișat, după spusele colegilor săi. Gina Pistol a anunțat că puteau găti orice fel de mâncare, urmând a fi jurizați de Elwira Petre.

„Astăzi putem găti ce dorim, doar că depinde foarte mult de forma în care coci”, a spus Gina Pistol, dezvăluind astfel că vor fi obligați să coacă în forme preparatele.

În cadrul probei, se pare că Bontea și Dumitrescu au dat greș cu deserturile, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o tartă quiche la care a pus un piure foarte sărat, după gusturile colegilor săi.

În momentul în care a venit jurizarea, de pare că din farfuria lui Cătălin Scărlătescu dispăruse acel piure sărat. Și pentru că farfuria lui Scărlătescu a câștigat, înainte de a-i da amuleta Gina Pistol a ținut să sublinieze.

„El nu a fost foarte corect astăzi. Atunci când chefii au gustat, în farfuria respectivă mai exista un piure”, a spus Gina Pistol.

Cătălin Scărlătescu: „E farfuria mea, fac ce vreau cu ea!”

Astfel, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu l-au acuzat pe Cătălin Scărlătescu că a trișat în momentul în care a scos piureul prea sărat din farfurie. De asemenea, cu toate că acesta câștigase amuletaa, Gina Pistol a intervenit și a fost la un pas de a-i lua amuleta, mărturisind că a vrut să o pună în seif.

Însă, pe Cătălin l-a salvat intervenția lui Florin Dumitrescu, iar acesta și-a primit amuleta.

Nervii erau întinși la maxim în platou, iar după reacțiile tuturor, Cătălin Scărlătescu a afirmat: „E farfuria mea, fac e vreau cu ea!”.

„Atât de disperat pe furăciuni?!’, i-a replicat Sorin Bontea, vizibil deranjat și mâhnit de gestul lui Scărlătescu.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024