Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gestul lui Adrian Minune față de un copil, la o petrecere. Nimeni nu se aștepta la asta

Gestul lui Adrian Minune față de un copil, la o petrecere. Nimeni nu se aștepta la asta

29 ian. 2022, 14:20,
în Cancan ultimă oră

Adrian Minune a făcut un gest neașteptat față de o fetiță, la o petrecere. Totul a fost surprins într-un video care a devenit viral. Manelistul a primit o dedicație de la o fetiță de patru ani, iar ceea ce a urmat a fost total surprinzător. Cum a reacționat Adi Minune când a primit o dedicație cu 100 de lei.

Gestul lui Adrian Minune față de un copil, la o petrecere

Adi Minune a primit o bancnotă de 100 de lei de la o fetiță de patru ani care i-a cerut o dedicație. Manelistul a zâmbit, a luat banii, i-a băgat în buzunar, și imediat a scos o bancnotă de 100 de euro și i-a înmânat fetiței care a plecat bucuroasă la părinții ei.

Momentul a fost surprins chiar de către tatăl fetiței care a spus că micuța îl îndrăgește pe Adrian Minune. Toți cei care au văzut momentul l-au felicitat pe cântăreț pentru gestul său. Nimeni nu se aștepta la așa reacție, dată fiind video-ul viral în care Adrian Minune primește 1 leu la dedicație și răspunde:

Ai greșit buzunarul, băiatul meu!, a spus Adrian Minune.

Adrian Minune: sunt foarte gelos

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Adrian Minune a mărturisit că este foarte gelos și că nu suportă să o vadă pe soția lui să dea mâna cu vreun prieten de-al său. El a spus că e normal să fii gelos dacă iubești pe cineva.

Sunt foarte gelos. Atunci când iubești pe cineva e normal să fii gelos. Să nu-mi spună mie cineva că-și lasă soția să iasă cu altcineva. A iubi înseamnă a fi gelos, a fi gelos înseamnă a iubi. Eu sunt foarte gelos. Și dacă dai noroc cu un prieten de-al meu, eu sunt gelos, a spus Adi Minune.

Manelistul a spus că el și soția lui sunt împreună de mai bine de 30 de ani și că în tot acest timp flacăra iubirii dintre ei a rămas aprinsă. Adrian Minune a recunoscut că de-a lungul anilor s-a mai întâmplat să mai calce strâmb, că a plecat să ducă gunoiul și s-a întors după 13 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *