Prima pagină » Cultural » Gestul făcut de Shannen Doherty pentru mama sa. Actrița s-a stins din viață la 53 de ani

Gestul făcut de Shannen Doherty pentru mama sa. Actrița s-a stins din viață la 53 de ani

15 iul. 2024, 09:17,
BZI.ro, în Cultural

Shannen Doherty a făcut un gest impresionant pentru mama sa, cu câteva luni în urmă. Shannen Doherty, actrița care a cucerit inimile publicului românesc prin rolul Brendei Walsh din serialul Beverly Hills, 90201, s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. Din păcate, actrița se lupta cu cancerul de mai mulți ani, diagnosticul fiind stabilit în 2015.

Doherty a pierdut lupta cu boala cruntă în data de 13 iulie 2024, înconjurată de cei dragi. Dispariția sa lasă un gol imens în industria cinematografică și în sufletele fanilor care au îndrăgit-o de-a lungul carierei sale.

Shannen Doherty a murit la 53 de ani

Shannen Doherty, cunoscută pentru rolurile sale din serialele Beverly Hills, 90210 și Charmed, a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de 53 de ani. Timp de aproape un deceniu, actrița a luptat cu boala cu toată puterea sa, dar organismul ei a cedat în cele din urmă.

Pe 13 iulie 2024, înconjurată de familie și de câinele său fidel, Shannen și-a dat ultima suflare. Moartea sa reprezintă o pierdere imensă pentru lumea filmului și televiziunii, dar și pentru fanii care au îndrăgit-o de-a lungul carierei sale.

„Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, a pierdut bătălia cu cancerul, după mulți ani în care s-a luptat cu boala. Fiică devotată, soră, mătușă și prietenă, ea a fost înconjurată de toți cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia ei cere să-i fie respectată intimitatea pentru a o putea plânge în pace”, a transmis reprezentantul actriței, pentru People.

Gestul făcut de Shannen Doherty pentru mama sa

Shannen Doherty, cunoscută pentru rolurile din „Beverly Hills, 90210” și „Charmed”, a dezvăluit într-un episod din aprilie al podcastului său, „Let’s Be Clear With Shannen Doherty”, că a pornit un proces de simplificare a vieții sale.

Actrița a mărturisit că a început să scape de obiectele materiale pe care le-a adunat de-a lungul anilor, dorind să se elibereze de povara lor și să se concentreze pe aspectele mai importante ale vieții.

„Cancerul m-a determinat să îmi evaluez viața și să îmi schimb prioritățile, iar prioritatea mea în acest moment este mama mea”, spunea Shannen Doherty.

Cu voce emoționată, Doherty a mărturisit că era conștientă de durerea pe care moartea sa prematură ar fi provocat-o mamei sale. Din păcate, presimțirea actriței s-a adeverit, Rosa Elizabeth Doherty trecând la cele veșnice recent.

Deși avea speranțe în puterea tratamentelor medicale de a-i prelungi viața, Shannen a subliniat importanța de a pune ordine în afacerile sale „pentru orice eventualitate”.

„Nu vreau să aibă o grămadă de chestii de care să se ocupe”, a spus Doherty, referindu-se la mama ei. „Nu vreau ca ea să aibă patru depozite pline cu mobilă, pentru că am avut eu o obsesie pentru mobilă. Chiar am nevoie de ele? Chiar trebuie să am trei mese de sufragerie? (…) Răspunsul este nu, niciunul dintre noi nu are nevoie, cu adevărat, de toate lucrurile pe care le-a strâns”.

Doherty spera să-și vândă toate lucrurile de care nu mai avea nevoie, pentru a strânge bani pentru excursii și pentru a crea mai multe amintiri cu cei dragi.

„O să o duc pe mama în vacanțe, pentru că voi avea toți acești bani în plus, fără să mă ating de banii din economii, care vor rămâne pentru cei dragi după ce eu voi muri”, spunea actrița.

Boala i se răspândise și la oase

Într-un interviu acordat revistei People, discuta despre problemele de sănătate cu care se confrunta menționând că boala s-a extins și la nivelul oaselor. Cu toate acestea, Shannen Doherty era optimistă și plină de dorința de a trăi.

„Nu vreau să mor. Nu am terminat cu viața. Nu am terminat cu iubirea. Nu am terminat cu crearea. Nu am terminat cu speranța de a schimbă lucrurile în bine. Pur și simplu… nu am terminat”, a spus Shannen Doherty pentru People.

Din nefericire Shannen Doherty s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani, iar cu câteva luni în urmă a făcut un gest de-a dreptul impresionant pentru mama sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *