Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gestul făcut de Gigi Becali după înmormântarea lui Ion Dichiseanu! Câţi bani i-a dat unui tânăr care s-a pozat cu el

Gestul făcut de Gigi Becali după înmormântarea lui Ion Dichiseanu! Câţi bani i-a dat unui tânăr care s-a pozat cu el

23 mai 2021, 14:17,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Actorul Ion Dischiseanu a fost condus sâmbătă pe ultimul drum, de familie şi prieteni! Artistul a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Bucureşti cu onoruri militare! Printre cei care i-au adus un ultim omagiu s-a numărat şi Gigi Becali.

La funeraliile lui Ion Dichiseanu şi-a făcut apariţia şi Gigi Becali! Afaceristul a mărturisit că l-a cunoscut bine pe regretatul actor.

“L-am cunoscut. Aveam o prietenie cu el. Venea pe la mine, mai stăteam, mai vorbeam. Era credincios, dar nu ştiu dacă mergea la biserică”, a mărturisit Gigi Becali, potrivit libertatea.ro.

Mai mult, Gigi Becali a fost întrebat ce părere are ca regretatul actor şi-a dorit ca maşina mortuară să fie condusă de o femeie îmbrăcată în alb, iar dorinţa i-a fost respectată: “Nu se face aşa ceva. Dacă aşa a vrut. Nu vreau să zic mai mult”.

După înmormântare, Gigi Becali a împărţit bani celor care se aflau în zonă. Unul dintre tineri a făcut o poză cu afaceristul şi a declarat: “Mi-a dat 200 de lei. Ce băiat bun, am făcut şi poza cu el”.

Ion Dichiseanu a murit, joi, 20 mai

Actorul Ion Dichiseanu a murit, joi, 20 mai, la spital. Era internat de trei luni la Spitalul Floreasca. Ion Dichiseanu a ajuns în spital după o infecţie cu o bacterie ce i-a provocat o pneumonie bilaterală, spunea Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor.

“Nu a pornit dintr-o suferinţă anume, el este un fost fumător şi a avut o saturaţie uşor scăzută a oxigenului, dar nu alarmantă. În noiembrie a avut câteva simptome care i-au dat de bănuit, a făcut radiografie şi CT. Acestea au fost prost citite, prost interpretate. A făcut o bronhoscopie şi, la 11 zile după aceasta, s-a prăbuşit şi am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală”, declară Ioana Dichiseanu într-o emisiune la Prima TV.

Recent, fiica actorului postase un mesaj pe reţelele de socializare prin care le cerea oamenilor să se roage pentru sănătatea tatălui ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *