Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gestul făcut de copiii lui Petrică Cercel, la un an de la moartea artistului. Fanii s-au emoționat imediat

Gestul făcut de copiii lui Petrică Cercel, la un an de la moartea artistului. Fanii s-au emoționat imediat

17 sept. 2022, 12:20,
în Cancan ultimă oră

A trecut deja un an de când Petrică Cercel a murit. Ce au făcut copiii regretatului artist, în amintirea acestuia?!

Ieri, 16 septembrie, s-a împlinit un an de când Petrică Cercel a trecut în neființă. Așadar, în amintirea regretatului manelist, cei trei fii ai acestuia au făcut o postare pe Facebook, iar fanii s-au emoționat imediat.

Iată despre ce este vorba!

Ce au postat copiii lui Petrică Cercel pe internet

A trecut deja un an de când Petrică Cercel s-a stins din viață după o grea luptă cu COVID-19, regretatul artist dându-și ultima suflare la un spital din Capitală, acolo unde fusese internat ceva timp.

Pentru familie, dar și pentru fani, amintirea manelistului este încă vie, iar în memoria lui, cei trei copii ai săi, respectiv Florin, Ionuț și Amy, au făcut un gest emoționant.

Mai precis, frații Cercel au făcut aceeași postare pe paginile personale de Facebook, acolo unde au scris un mesaj emoționant, alături de care au publicat un colaj muzical de o oră, care cuprinde piesele compuse și cântate de regretatul artist.

„Astăzi se împlinește un an de la pierderea tatălui nostru și marelui artist PETRICĂ CERCEL.

În amintirea lui vă prezentăm o mică parte din hiturile compuse și cântate de el”, au scris cei trei în mediul online.

Petrică Cercel a murit din cauza infecției cu COVID-19

În ultima perioadă a vieții lui, Petrică Cercel se confrunta cu probleme de sănătate, iar starea sa se agravase din cauza infecției cu COVID-19.

Înainte cu doar câteva zile să se stingă din viață, Ionuț Cercel, fiul manelistului, scrisese un mesaj pe Facebook, anunțându-i pe internauți că tatăl lui este la spital, iar starea sa nu este una tocmai bună.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca.”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook, cu câteva zile înainte de decesul tatălui său.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`