Prima pagină » International » Gestul extrem făcut de o femeie pentru a cocheta cu pompierii. Judecătorii au liniștit-o cu 3 ani de închisoare
Gestul extrem făcut de o femeie pentru a cocheta cu pompierii. Judecătorii au liniștit-o cu 3 ani de închisoare

Gestul extrem făcut de o femeie pentru a cocheta cu pompierii. Judecătorii au liniștit-o cu 3 ani de închisoare

05 sept. 2024, 15:40,
în International

În Tripoli, Grecia, o femeie a declanșat incendii de vegetație intenționate pentru a atrage atenția pompierilor și a flirta cu aceștia, potrivit stirileprotv.ro. Pe 24 și 25 august, ea a aprins două incendii în satul Kerasitsa, conform informațiilor de la Yahoo News.

Motivația din spatele acțiunilor ei era dorința de a-i urmări pe pompieri în acțiune și de a interacționa cu ei, se menționează în raportul UNILAD. Autoritățile au confirmat că femeia riscă acum să fie condamnată la închisoare și să plătească o amendă substanțială. Ea a fost arestată pe 26 august, după ce prezența ei repetată la locul incidentelor a ridicat suspiciuni.

În urma procesului, femeia de 44 de ani a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare și o amendă de 1.000 de euro. Deși incendiile au afectat doar mici porțiuni de teren și nu au provocat daune majore, incidentul a atras atenția publicului datorită motivului neobișnuit al femeii.

Sute de incendii în Grecia

Grecia se confrunta deja cu o creștere alarmantă a incendiilor de vegetație în vara lui 2024. Numărul acestora a crescut cu 50% față de anul precedent, conform purtătorului de cuvânt al guvernului elen, Pavlos Marinakis. Pompierii au intervenit în aproximativ 4.000 de cazuri de incendii de la începutul lunii mai, pe fondul unei veri extrem de călduroase.

După un incendiu devastator care a afectat nord-estul Atenei în august, opoziția a criticat modul în care guvernul gestionează aceste situații recurente.

Marinakis a subliniat că măsurile de răspuns s-au îmbunătățit, inclusiv prin utilizarea dronelor și a aeronavelor, iar guvernul a investit în noi resurse pentru combaterea incendiilor, inclusiv bombardiere de apă Canadair.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *