Prima pagină » National » Gestul de milioane al unei bătrâne de 81 de ani. A găsit un portofel plin cu bani, dar a decis să-l predea autorităților

Gestul de milioane al unei bătrâne de 81 de ani. A găsit un portofel plin cu bani, dar a decis să-l predea autorităților

19 apr. 2022, 18:16,
în National

Gestul unei bătrâne de 81 de ani, din comuna Fărcaș, a stârnit mii de aprecieri în mediul online și a uimit pe toată lumea. Femeia, care se deplasa cu bicicleta, a găsit din întâmplare un portofel plin cu bani și carduri bancare.

După ce a găsit portofelul, bătrana nu a stat pe gânduri să și s-a prezentat de urgență la poliție, pentru ca proprietarul să poată fi găsit.

În portofel se aflau peste 4.500 de lei

Decizia bătrânei de 81 de ani i-a impresionat pe oamenii legii. Imediat ce a găsit portofelul pe jos, femeia a hotărât să meargă la postul de poliție din localitate și să-l predea autorităților. Agenții au descoperit că în portofel se aflau 850 de euro, 400 de lei și 5 lire, precum și documente de identitate și carduri bancare.

„La sediul Postului de Poliție Fărcaș s-a prezentat o bătrână de 81 de ani, din comuna Fărcaș, care a predat polițiștilor un portofel găsit pe DJ 565 A, în comuna Fărcaș.O femeie în vârstă, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza localității, a observat un portofel pe marginea străzii, l-a ridicat și s-a prezentat de urgență la sediul Postului de Poliție Fărcaș pentru a-l preda polițiștilor. În prezența bătrânei, polițiștii au verificat portofelul găsit, stabilind că în interior se aflau 850 de euro, 400 de lei și 5 lire, precum și documente de identitate și carduri bancare”, se arată pe o pagina de Facebook.

Portofelul a fost înapoiat cu succes

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că proprietarul portofelului era o femeie de 34 de ani, din comuna Tălpaș. Când a fost invitată la secție pentru a intra din nou în posesia bunurilor, aceasta a rămas impresionată de gestul bătrânei, căreia a ținut să-i mulțumească pentru tot.

„În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul portofelului, o femeie de 34 de ani, din comuna Tălpaș, care a fost invitată la sediul poliției, unde s-a constatat că din portofel nu lipsesc bani sau alte documente, suma de bani găsită corespunzând cu suma pierdută de aceasta. Polițiștii au restituit portofelul femeii, care a apreciat gestul bătrânei și căreia i-a mulțumit”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *