Prima pagină » Cancan » Gestul controversat făcut de Iancu Sterp, după ce a pierdut cu Zanni în finala Survivor All Stars

Gestul controversat făcut de Iancu Sterp, după ce a pierdut cu Zanni în finala Survivor All Stars

31 mai 2024, 08:02, 4 ,
BZI.ro, în Cancan

Iancu Sterp a făcut un gest controversat după ce a pierdut la probele sportive în fața lui Zanni, marele câștigător la Survivor All Stars 2024.

Iancu Sterp, Zannidache și Andrei Ciobanu au reușit să treacă de toate etapele și au ajuns în finala show-ului. Din păcate, Sorin Pușcașu nu a reușit să își continue parcursul în semifinală, fiind eliminat după ce a pierdut duelul cu Andrei Ciobanu.

După votul publicului Zanni a fost desemnat marele câștigător al competiției.

Gestul controversat facut de Iancu Sterp, în finala Survivor All Stars

Zanni a obținut o victorie clară împotriva lui Iancu Sterp, care a avut o reacție nervoasă. Nu s-a putut controla și și-a pierdut cumpătul, uitând de camerele de filmat. Fiind la discreția publicului, Iancu s-a enervat foarte tare și a distrus tot ce a întâlnit în cale. A folosit multe cuvinte urâte și, la un moment dat, a făcut un gest necugetat: a scuipat fără să se gândească că totul este transmis la TV.

Furios, Iancu a luat mai multe obiecte de decor și le-a aruncat pe foc. Toată scena s-a petrecut chiar în fața prezentatorului TV și a celorlalți doi concurenți, Zanni și Andrei Ciobanu, fiind ulterior difuzată la televiziune.

Acesta a încercat să explice reacția sa și a admis public că de multe ori s-a simțit nervos pe parcursul emisiunii, dar nu a vrut să lase furia să preia controlul. După comportamentul său revoltător din ultima ediție a competiției de la Pro TV, Iancu a mărturisit că acum se simte liniștit și mult mai calm.

„Am încheiat jocul foarte nervos, cum n-am fost tot sezonul. Mi-am dat seama că trebuie să mă enervez mai des, că mă simt fericit și eliberat. De multe ori am vrut să sparg o bancă și de multe ori m-am abținut m-am calmat. (…) Așa a fost tot sezonul cu suișuri, cu coborâșuri. Zanni este adversarul meu consacrat, un om periculos, mai ales pe traseu. Mi-am făcut treaba cum am putut mai bine, cu Dumnezeu înainte, ce o fi, o fi”, a ținut să spună Iancu Sterp, după reacția nervoasă dată pe micile ecrane, potrivit cancan.ro.

Zanni, marele câștigător la Survivor All Stars 2024

În acest an marele câștigător al competiției a fost desemnat Zanni. Acesta a reușit să pună măna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Parcursul acestuia a fost unul spectaculos, dar și unul care a creat multe controverse. În lupta finală acesta s-a duelat cu Iancu Sterp și Andrei Ciobanu.

Până acum, Survivor a fost câștigat de Elena Ionescu (Sezonul 1), Zanni (Sezonul 2), Alexandru Delea (Sezonul 3) și Dan Ursa (Sezonul 4).

După ce a pierdut luptele sportive în fața lui Zanni, Iancu Sterp a făcut un gest controversat , în finala Survivor All Stars.

Comentarii
  • Care vot al publicului,finala a fost transmisa Live?Votul publicului iar ei au filmat acum 2 saptamani aceasta finala😂

  • Carmen Genni Gemini

    A specificat acest lucru domnul Dan. Că finala va fi una live. Chiar Zanni a spus că la întoarcerea acasă l-au așteptat mulți oameni la aeroport.
    Apoi au revenit în Dominicană pentru marea finală care este cu votul publicului.

  • Bubu ,Zanni si Andrei trebuiau sa fie eliminati atunci cand au pierdut .

  • Zdrenghea Florin

    Care este interesul vostru? Iancu are dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *